Αυτή είναι η επική ατάκα της Καινούργιου στον Μικρούτσικο που μας άφησε άφωνους!

Με θέματα της επικαιρότητας και πλούσια ρεπορτάζ ξεκίνησε και σήμερα η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

 

Με πλούσια ρεπορτάζ και θέματα της επικαιρότητας ξεκίνησε σήμερα, Τετάρτη 7/9, η εκπομπή «Super Κατερίνα» που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha.

Μετά και τη χθεσινή απεργία των δημοσιογράφων, όλοι σήμερα δήλωσα τον παρόν στις θέσεις τους παρουσιάζοντας μια πλούσια θεματολογία  που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μάλιστα από την ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος φέτος έχει και μια δική του στήλη στην εκπομπή.

Ο έμπειρός Ανδρέας Μικρούτσικος σήμερα δεν εμφανίστηκε μόνος του στο πλατό, αλλά είχε παρέα και τον τετράποδο αγαπημένο φίλο του.

Η Κατερίνα Καινούργιου σύστησε το μικρό σκυλάκι στο κοινό, καθώς  ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον κρατούσε συνέχεια στην αγκαλιά του.

 

Η ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου

Με μία ατάκα της η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το κοινό να ξεσπάσει σε γέλια. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έβλεπε τον σκύλο και της έκανε εντύπωση που έπινε συνέχεια νερό, λέγοντας στην συνέχεια στον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Μήπως θέλει τσίσα; Τον βλέπω τόση ώρα, έχει πιει όλο το νερό και…». Στην συνέχεια ο Μικρούτσικος έδωσε την δική του απάντηση.