Αποκαλυπτική και άκρως λεπτομερή η συνέντευξη της Ιωάννας Τούνη σε πρωινή εκπομπή – Η on air συγκίνηση για την μητέρα της

Καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή ήταν σήμερα 9/9 η Ιωάννα Τούνη, παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

 

Σήμερα Παρασκευή 9/9 η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε ως καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης από την οποία δεν έλειψε η συγκίνηση.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, Ιωάννα Τούνη, αυτή τη διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς κυοφορεί το καρπό της αγάπης της με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το λαμπερό ζευγάρι μάλιστα πριν λίγο διάστημα είχε ανακοινώσει το φύλλο του μωρού το οποίο είναι αγόρι.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης η Ιωάννα μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε το πρώτο διάστημα της εγκυμοσύνης, για το πως αποκάλυψε στον αγαπημένο της την εγκυμοσύνη της, ενώ δεν έκρυψε την συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε στην μητέρα της που έχασε πριν λίγους μήνες.

 

Η συνέντευξη της Ιωάννας Τούνη

Κατά την αρχή της συνέντευξης η Ιωάννα Τούνη ανέφερε: «Έχω συνέλθει τώρα, δεν ήμουν καλά για μερικούς μήνες… Είναι λίγο περίεργο αλλά ο Δημήτρης μου είπε να πάω να πάρω τεστ εγκυμοσύνης γιατί είμαι έγκυος. Παίρνω ένα τεστ απλά για να του αποδείξω ότι δεν είμαι. Είχε ένστικτο, ήταν οι πρώτες τρεις βδομάδες. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Δεν ξέρω τι κόλπα έκανε. Ένιωσα πολύ περίεργα, ήρθαν μαζεμένα πολλά. Είχε φύγει η μαμά μου πρόσφατα και έπρεπε να διαχειριστώ πολλά. Αποδιοργανώθηκα, μου ήρθε απότομο. Είναι πολύ όμορφο, ήθελα και εγώ και ο Δημήτρης παιδιά αλλά ήταν αναπάντεχο. Ο Δημήτρης είναι πλασμένος για να γίνει μπαμπάς».

Στη συνέχεια η ίδια μιλώντας για την μητέρα της σε ένα κλίμα συγκίνησης είπε: «Με συγκίνησες πρωί πρωί. Τη λατρεύω τη μαμά μου. Τον ίδιο μήνα έχασα τη μαμά μου και έμεινα έγκυος. Μέσα μου θέλω να πιστεύω ότι η μαμά μου δεν ήθελε να με αφήσει μόνη μου και μου έστειλε ένα μωράκι να ξέρω ότι με αγαπάει και να νιώθω ότι έχω κάτι πολύ σημαντικό και δικό μου».

Πρόσθεσε επίσης: «Βίωσα την εγκυμοσύνη μου πολύ διαφορετικά από αυτό που περιγράφουν. Είχα αναγούλες, αιμορραγίες, μπήκα στο νοσοκομείο, είχα λιποθυμίες, είχα τα πάντα, ήμουν ράκος σωματικά. Αυτή τη στιγμή πάει πολύ καλά η εγκυμοσύνη. Νιώθω ότι είναι κατακριτέο να πει μία έγκυος ότι δεν περνάει καλά στην εγκυμοσύνη της. Σε κοιτάνε λες και είσαι αχάριστη».