Δικαίωση για τον ΠΑΟΚ: Έπεσε η ποινή των τριών αγωνιστικών – Κανονικά με κόσμο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Δικαιώθηκε ο ΠΑΟΚ με το αποτέλεσμα της έφεσης που κατέθεσε για την ποινή τριών αγωνιστικών για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στον τελικό.

 

Ο ΠΑΟΚ μετά την έφεση που κατέθεσε για την ποινή τριών αγωνιστικών για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, δικαιώθηκε, κι έτσι με κόσμο αναμένεται να διεξαχθούν οι αγώνες κόντρα σε Παναιτωλικό, Ατρόμητο και Λαμία.

Η έφεση που κατατέθηκε από τον ΠΑΟΚ στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έγινε δεκτή, κάτι που είχε συμβεί στο παρελθόν και με τον Παναθηναϊκό.

Η αποδοχή της έφεσης σημαίνει πως εξαλείφεται η τιμωρία των τριών αγωνιστικών και πλέον θα αγωνιστεί κανονικά με κόσμο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό, όπως και στις αναμετρήσεις με τον Ατρόμητο και τη Λαμία για τη 2η και 4η αγωνιστική αντίστοιχα.

Να σημειωθεί ωστόσο, πως η Επιτροπή Εφέσεων επιβάλλει σε βάρος της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. τη συνολική χρηματική ποινή των σαράντα πέντε χιλιάδων ευρώ (45.000).

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. έλαβε τις εξής αποφάσεις.

 

Δέχεται την έφεση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κατά της υπ’ αριθμ. 330/29.6.2022 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο για πειθαρχικές παραβάσεις στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2022 Παναθηναϊκός – Π.Α.Ο.Κ. στις 21/05/2022 στο Ο.Α.Κ.Α. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 330/2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής μόνο κατά το μέρος που έκρινε πειθαρχικά ελεγκτέα την εκκαλούσα για την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 15 παρ. 3γ του ΠΚ της Ε.Π.Ο. Απαλλάσσει την εκκαλούσα για το λόγο ότι δεν τέλεσε την αμέσως παραπάνω πειθαρχική παράβαση για την οποία της επιβλήθηκε ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για μια αγωνιστική.

 

Επίσης δέχεται τη έφεση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κατά της υπ’ αριθμ. 331/29.6.2022 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 331/29.6.2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Επιβάλλει σε βάρος της εκκαλούσας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. τη συνολική χρηματική ποινή των σαράντα πέντε χιλιάδων ευρώ (45.000).