Είναι τελικά έγκυος η Κόνι Μεταξά; Γιατί ενοχλήθηκε με τις ερωτήσεις followers για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της;

Η Κόνι Μεταξά ενοχλήθηκε έντονα από τις ερωτήσεις followers της για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της. Τι πυροδότησε τις φήμες περί εγκυμοσύνης.

 

«Φωτιά» έβαλε ένα instastory της τραγουδίστριας στον προσωπικό της λογαριασμό, στο οποίο η κοιλίτσα της φαινόταν αρκετά φουσκωμένη, γεγονός που ξεσήκωσε πλήθος σχολίων σχετικά με το αν διανύει την περίοδο της εγκυμοσύνης ή αν τρώει πολύ!

 

Όπως ήταν αναμενόμενο η Κόνι αντέδρασε σε όλο αυτό, καθώς η επιμονή ορισμένων να κάνουν τέτοιες προσωπικές ερωτήσεις την έφεραν σε μία εξαιρετικά δύσκολή θέση. Ωστόσο η ίδια μπήκε στη διαδικασία να πάρει θέση σε όλο αυτό τον παραλογισμό γράφοντας:

 

«Πως πιστεύετε νιώθει μια γυναίκα όταν τη ρωτάτε αν είναι έγκυος ή απλά χοντρή; Εσύ θα ήθελες να σε ρωτάνε αυτό το πράγμα συνέχεια;»

 

Φυσικά το θέμα πήρε διαστάσεις με την ίδια να μιλά για το συγκεκριμένο θέμα και στην κάμερα του Open Weekend, λέγοντας: «Με ενοχλεί αυτή ερώτηση. Πιστεύω ότι μια γυναίκα αυτό το σημείο είναι πολύ ευαίσθητο. Μπορεί να έχει ονειρευτεί μια ζωή τα παιδιά, να είναι μεγάλη και να μην έχει σύντροφο ή να έχει βρει τον άνθρωπό της και να μην μπορεί να κάνει ή να μη θέλει να κάνει καθόλου».