Ο Ατζούν, το «χρυσό» συμβόλαιο του Γιώργου Αγγελόπουλου και ο διπλός ρόλος του στο «Survivor All Star» – Όλες οι λεπτομέρειες

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε το «ναι» στον Ατζούν και αναμένεται να μπούνε σε λίγο οι υπογραφές του συμβολαίου του για την συμμετοχή του στο «Survivor All Star».

 

Ο πρώην παίκτης του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Αγγελόπουλος, φαίνεται πως τελικά είπε το μεγάλο «ναι» στην Τούρκικη παραγωγή που ετοιμάζει το νέο κύκλο του παιχνιδιού με τίτλο «Survivor All Star». Να σημειωθεί πως στην αρχή ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν ήταν θετικός στο να συμμετάσχει στο νέο κύκλο, ενώ πολλές ήταν οι φήμες που κυκλοφορούσαν σχετικά με το αν τελικά θα έλεγε το μεγάλο «ναι».

 

Ο Ατζούν γνώριζε πως το νέο αυτό project το οποίο ετοιμάζει δεν θα γινόταν χωρίς τον Γιώργο Αγγελόπουλο, γι’ αυτό και επέμενε στην συμμετοχή του, κάτι που τελικά μάλλον πήγε καλά. Ωστόσο η συμμετοχή του Αγγελόπουλου στο «Survivor All Star» δεν θα είναι αυτή που όλοι περιμένουν.

 

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Acun Media κατάφερε να πείσει τον Αγγελόπουλο να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά όχι ως παίκτη.

 

Συγκεκριμένα ο αγαπητός του κοινού Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα βρεθεί στο «All Star Survivor» ως παίκτης, αλλά θα έχει διπλό ρόλο και μάλιστα, φαίνεται ότι η παραγωγή δημιούργησε μία νέα θέση αποκλειστικά για εκείνον, την οποία δεν έχουμε δει στα προηγούμενα Survivors.

 

Ο νέος ρόλος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα βρίσκεται στο «All Star Survivor» ως κόουτς ενθάρρυνσης και θα έχει τετ α τετ με παίκτες, ενώ θα αναλάβει παράλληλα και ρόλο στην παρουσίαση. Μάλιστα αναφέρθηκε πως ο ίδιος δε θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο όλο το διάστημα, αλλά θα πηγαινοέρχεται.