Έκανε πρεμιέρα η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» – Όλες οι λεπτομέρειες

Πρεμιέρα έκανε σήμερα, Δευτέρα 29/8, η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Ποιος είναι πρωνιάτικα;» που προβάλλεται μέσα από τον σταθμό του Open.

 

Πρεμιέρα έκανε σήμερα Δευτέρα 29/8, η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Ποιος είναι πρωνιάτικα;» που προβάλλεται μέσα από τον σταθμό του Open. Στην παρουσίαση βρίσκεται η απαστράπτουσα Μπέτυ Μαγγίρα μαζί με την 6μελή «συμμορία» της, που απαρτίζεται από πρόσωπα τόσο περσινά, καθώς και δύο νέα. Όσον αφορά τις αλλαγές αυτές ήταν πολλές.

 

 

Οι αλλαγές

Η εκπομπή ξεκίνησε και είδαμε εντυπωσιακές αλλαγές που έχουν να κάνουν τόσο με τον χώρο αλλά και με την εμφάνιση της παρουσιάστριας.

Πιο αναλυτικά, το πλατό άλλαξε και είναι υπερπαραγωγή με εξαιρετική διακόσμηση, χρώμα και διακριτικές λεπτομέρειες. Όσο για την Μπέτυ Μαγγίρα, η ίδια εμφανώς ανανεωμένη και με απίστευτη διάθεση εισέβαλε στο πλατό και μας είπε την πρώτη καλημέρα της φετινής σεζόν. Για την λαμπρή πρεμιέρα της επέλεξε να φορέσει ένα ροζ φόρεμα, διακριτικό μακιγιάζ και διακριτικό χτένισμα που προβάλει την φρεσκάδα της.

 

Η ομάδα της εκπομπής

Η εκπομπή διαθέτει 7μελή ομάδα, συμπεριλαμβανομένης της κεντρικής παρουσιάστριας, Μπέτυς Μαγγίρα. Στο πλευρό της βρίσκεται σταθερά ο Δημήτρης Μακαλιάς καθώς και οι περσινοί της συνεργάτες Αθηνά Αφαλίδου, Μαρία Αντωνά και Δημήτρης Σαράντος. Παράλληλα, στην φετινή σεζόν, προστέθηκε και ο Παναγιώτης Χατζηδάκις, αλλά και ο Νίκος Καρβέλας. Η δεύτερη προσθήκη μάλιστα αφορά τη στήλη της μαγειρικής, την οποία αναλαμβάνει ο Νικόλας Καρβέλας, σεφ με σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες εντός και εκτός Ελλάδας.