Οριστική ρήξη ανάμεσα σε Harry και William – Έτσι θα τιμήσουν την μνήμη της Diana

Με δύο διαφορετικά μνημόσυνα θα τιμηθεί η μνήμη της Diana. Μόνιμη η ρήξη ανάμεσα στους πρίγκιπες Harry και William.

 

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο πριγκίπων αλλά και των οικογενειών τους φαίνεται ότι δε θα γεφυρωθούν ούτε για το μνημόσυνο της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana. Σύμφωνα με δημοσιεύματα μάλιστα, οι δύο πρίγκιπες ετοιμάζουν δυο διαφορετικά μνημόσυνα για την μητέρα τους, πάντα φυσικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με διακριτικότητα όπως το ορίζει και η ημέρα.

Ο πρίγκιπας Harry σε νέες του δηλώσεις σχετικά με την εκλιπούσα μητέρα του, ανέφερε πως εκείνη είναι ένα μόνιμο σημείο αναφοράς για ότι κάνει στην ζωή του.

 

 

 

Το μοιραίο δυστύχημα

Τα ξημερώματα της 30ης προς 31η Αυγούστου η Diana και ο αγαπημένος της Ντόντι Αλ Φαγιέντ διανυκτέρευσαν στο Παρίσι στο ξενοδοχείο «Κάρλτον Ριτς», με σκοπό την επόμενη ημέρα να πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής για το Λονδίνο. Είχαν φτάσει στο Παρίσι το απόγευμα του Σαββάτου και συνοδευόντουσαν από τον σωματοφύλακά τους Τρέβορ Ρις Τζόουνς. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 31ης Αυγούστου η Mercedes στην οποία επέβαιναν η Νταϊάνα και ο σύντροφός της, Ντόντι Αλ Φαγιέντ, προσέκρουσε στον τοίχο τούνελ στο Παρίσι με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα.

 

Η πριγκίπισσα Diana

Μέχρι και σήμερα, σχεδόν 25 χρόνια μετά το μοιραίο δυστύχημα, ο Βρετανικός λαός αγαπά και τιμά την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Diana, καθώς υπήρξε μια αγαπημένη προσωπικότητα. Δυο ημέρες πριν ολοκληρωθούν τα 25 έτη χωρίς την «λαμπρή πριγκίπισσα της Ουαλίας» φαίνεται πως η μνήμη της διχάζει τα ίδια της τα παιδιά, καθώς αυτά θα τελέσουν ξεχωριστό μνημόσυνο.

 

Τα μνημόσυνα

Μέχρι στιγμής δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί αν μόνο η οικογένειά της, ο οίκος των Spencer και ο αδελφός της Charles, θα πράξουν τα δέοντα ενός μνημόσυνου, το μόνο σίγουρο είναι πως οι πρίγκιπες Harry και William θα τιμήσουν ξεχωριστά την μνήμη της μητέρας τους.

 

Σύμφωνα με την New York Post, ο πρίγκιπας William μαζί με την σύζυγό και τα τέκνα του μετακομίζουν αυτές τις ημέρες στο Adelaide Cottage στο Windsor και δεν σκοπεύουν να κάνουν κάποια δημόσια επιμνημόσυνη δέηση.

 

Όσον αφορά τον πρίγκιπα Harry, σύμφωνα με την εφημερίδα, φέρεται να δήλωσε πρόσφατα σε ένα ιδιωτικό δείπνο πως δεν ξεχνά ούτε μία στιγμή την μητέρα του και φυσικά και δεν θα ξεχάσει στις 31 Αυγούστου να τιμήσει την μνήμη της. Μεταξύ των άλλων ανέφερε:

 

«Θέλω να είναι μία μέρα, όπου το πνεύμα της μητέρας μου θα το μοιραστώ με την οικογένειά μου, την γυναίκα μου και τα δύο μας παιδιά που θα ήθελα να την είχαν γνωρίσει. Κάθε μέρα εύχομαι να την έχω κάνει περήφανη για μένα. Η μέρα αυτή θα είναι γεμάτη από μνήμες για το απίστευτο έργο της και την αγάπη της».