Ιωάννα Τούνη: Η ανακαίνιση του κήπου και η βόλτα με το σκάφος

Την πιο όμορφη περίοδο τους διανύουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

 

Σε λίγους μήνες από τώρα το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz, Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου, αναμένεται να φέρουν στον κόσμο τον καρπό της αγάπης τους. Μάλιστα όπως όλα δείχνουν διανύουν την πιο όμορφη φάση της ζωής τους.

 

Η ανακαινισμένη αυλή του σπιτιού τους

Η influencer, Ιωάννα Τούνη, η οποία πριν λίγο καιρό αποκάλυψε πως το μωρό είναι αγόρι, έχει ήδη ξεκινήσει να οργανώνει το σπίτι στο οποίο μένει με τον εκλεκτό της καρδίας της και πατέρα του παιδιού της, Δημήτρη Αλεξάνδρο

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής η Ιωάννα Τούνη ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram κάποια βίντεο με την ανακαινισμένη αυλή του σπιτιού της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Ο κήπος στολίζεται με διάφορα λουλούδια, ενώ στην αυλή υπάρχει μια μεγάλη ξύλινη κατασκευή – παγκάκι και στη μέση ένα επιβλητικό τζακούζι το οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Παράλληλα, η Ιωάννα Τούνη ανέφερε πως ψάχνει μια μεγάλη εστία για να ανάβουν φωτιά τον χειμώνα.

 

Το βίντεο με μαγιό και με φουσκωμένη της κοιλίτσα πάνω σε σκάφος

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, δε σταματούν να απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους, επιδιώκοντας μικρές εξορμήσεις όσο ακόμη η ζέστη κρατεί, κάνοντας ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα τους. Όπως είδαμε μέσα από τα social media, το ζευγάρι πέρασε το σαββατοκύριακο τους στην Ύδρα.

Μάλιστα, η influencer, Ιωάννα Τούνη, σε μια από τις αναρτήσεις της πόζαρε με το μαγιό της πάνω στο σκάφος και έδειξε στους ακολούθους της πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.