Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τη μητρότητα – «Στο πρώτο παιδί όλα είναι καινούρια, είσαι άπειρος»

Η εκπομπή «Fishy» του Γιάννη Τσιμιτσέλη έκανε το μεσημέρι της Κυριακής πρεμιέρα, και η Ελένη Μενεγάκη έκανε ποδαρικό.

 

Ποδαρικό στην εκπομπή «Fishy» του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο Mega έκανε το μεσημέρι της Κυριακής η Ελένη Μενεγάκη. Στα πλαίσια της εκπομπής η παρουσιάστρια πήγε για ψάρεμα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και στην συνέχεια απόλαυσε ένα γεύμα μαζί του, κατά την διάρκεια του οποίου μίλησαν για διάφορα θέματα. Μεταξύ άλλων, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για την μητρότητα και στο πως καταφέρνει να συνδυάζει την προσωπική με την επαγγελματική της ζωή.

 

Τι είπε η Ελένη Μενεγάκη

«Στο πρώτο παιδί όλα είναι καινούρια. Είσαι άπειρος, δοκιμάζεσαι και κάνεις πιο πολλά λάθη. Παίρνει το πρώτο παιδί όλη την αγάπη. Παρόλα αυτά εξελίσσεσαι και γίνεσαι κι εσύ καλύτερος γονιός. Από την αρχή βάζουμε το 100% μας, αλλά μέσα από τα λάθη μας προχωράμε. Ο γονιός ότι είναι να μαθητεύσει, ξεκινά με το πρώτο παιδί που θα κάνει. Από εκεί ξεκινά με μηδενική εμπειρία και πολλή αγάπη».

 

«Ήθελα πολύ το ένα και το άλλο. Υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να κάνουν καριέρα, αλλά δεν νιώθουν έτοιμες για ένα παιδί. Μία γυναίκα που σου λέει στα 25 -30 δεν θέλω να κάνω παιδί, μπορεί στα 40 να θέλει. Υπήρχαν στιγμές που μπορεί να ζορίστηκα πάρα πολύ, αλλά αν θέλεις κάτι πολύ μπορείς να το παλέψεις. Μπορεί να μην το καταφέρεις. Είχα ίσως και καλές συνθήκες. Είχα την μάνα μου συνέχεια και ήταν πολύ σημαντικό, γιατί αισθανόμουν πως ο πιο σημαντικός άνθρωπος που με καταλαβαίνει από μωρό, είναι κοντά μου. Οπότε είχα ασφάλεια».