Θετικός στον κορονοϊό διαγνώσθηκε για δεύτερη φορά ο Γιάννης Καλλιάνος

Ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Καλλιάνος, διαγνώσθηκε για δεύτερη φορά θετικός στον Covid-19. Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τα social media το πρωί της Κυριακής 9/10.

 

Στην ανάρτηση του γνωστοποίησε πως ό ίδιος είχε συμπτώματα του ιού, γεγονός που τον οδήγησε στο να κάνει PCR τεστ, στο οποίο και βγήκε θετικός. Επιπλέον, με υπευθυνότητα ενημέρωσε ότι έχει έρθει σε επαφή με αρκετά άτομα τις τελευταίες ημέρες, ώστε όλοι να είναι ενήμεροι και σε εγρήγορση για τυχόν εμφάνιση ανάλογων συμπτωμάτων.

 

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου στα social media

«Ενώ μέχρι χθες ήμουν καλά, σήμερα ξύπνησα με κάψιμο στο λαιμό, ελαφρώς μπουκωμένη μύτη, λίγο πονοκέφαλο και ατονία. Έκανα Pcr νωρίς το πρωί και μόλις με ενημέρωσαν ότι είμαι θετικός. Μετά από 6 μήνες ακριβώς ξανακολλάω για 2η φορά covid. Όλα θα πάνε καλά εύχομαι.

 

Απλά, σας ενημερώνω και δημόσια διότι έχω έρθει σε επαφή τις τελευταίες ημέρες με πάρα πολύ κόσμο. Μακάρι, έστω και εν αγνοία μου, να μην έχω κολλήσει κάποιον άνθρωπο.

 

Θα τα ξαναπούμε, πρώτα ο Θεός σε λίγες ημέρες, όταν θα βγω αρνητικός. Πιστεύω μέχρι τα τέλη της εβδομάδας να έχω επιστρέψει και στα δελτία καιρού του MEGA».