Μέγκαν Μαρκλ: Αυτό είναι το εξώφυλλο που την εξόργισε – Ναυάγησαν τα σχέδια της!

Η Ρέιτσελ Μέγκαν Μαρκλ επεδίωκε να κεντρίσει τα φώτα της δημοσιότητας για το φιλανθρωπικό της έργο, αλλά τελικά απέκτησε δημοσιότητα ως… «το κορίτσι του πρίγκιπα Χάρι».

 

Ανέκαθεν η Μέγκαν Μαρκλ επεδίωκε τη δημοσιότητα, ωστόσο αυτό συνέβη με έναν λάθος, όπως όλα δείχνουν, τρόπο. Μάλιστα, σύμφωνα με το νέο βιβλίο του Βρετανού Τομ Μπάουερ «Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors», η δούκισσα του Σάσσεξ ονειρευόταν πάντα να γίνει μια προσωπικότητα σαν αυτή της πριγκίπισσας Νταϊάνας, κάτι που όμως δε συνέβη.

 

Το εξώφυλλο που την εξόργισε

Εξώφυλλο στο Vanity Fair ήταν η δούκισσα του Σάσσεξ το 2017, αλλά με ένα τρόπο που η ίδια σίγουρα δεν ήθελε. Όπως είναι γνωστό, η Μέγκαν Μαρκλ ήθελε να εστιάσει ο Τύπος στα της φιλανθρωπικής της δράσης και στην έκταση της δουλειάς της, και όχι στην σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι. Στο εξώφυλλο όμως βρέθηκε με τον τίτλο «Είναι τρελή για τον πρίγκιπα Χάρι» και μάλιστα χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αναφορά για τη δράση της. Να σημειωθεί πως η Μέγκαν Μαρκλ είχε συμφωνήσει να παραχωρήσει συνέντευξη μόνο με την προϋπόθεση να τηρηθεί μια διακριτικότητα όσον αφορά στη σχέση της με τον Δούκα του Σάσσεξ. Το γεγονός ότι η συμφωνία αυτή δεν τηρήθηκε εξαγρίωσε τόσο την ίδια, όσο και το Παλάτι.

Οι ερευνητές του Vanity Fair για να δικαιολογήσουν την επιλογή του εξωφύλλου, ανέφεραν πως δεν μπορούσαν να βρουν στοιχεία για να επιβεβαιώσουν τα όσα υποστήριξε για τις δράσεις της. Αντιθέτως, η σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι είχε ήδη γίνει γνωστή στα media.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanity Fair (@vanityfair)

 

Συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ

Η δούκισσα στην εν λόγω συνέντευξη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ζευγάρι και είμαστε ερωτευμένοι. Είμαι σίγουρη πως θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να βγούμε μπροστά και να παρουσιάσουμε τους εαυτούς μας και να πούμε τις ιστορίες μας, όμως ελπίζω ότι ο κόσμος θα καταλάβει πως αυτή είναι η δική μας στιγμή».

 

Όπως ήταν αναμενόμενο οι αναγνώστες αλλά και όλοι όσοι διάβασαν το συγκεκριμένο τεύχος στάθηκαν στα της σχέσης της με τον πρίγκιπα Χάρι, ναυαγώντας έτσι κάθε σχέδιο της δούκισσας για να χτίσει τη φήμη της σαν αυτή της πριγκίπισσας Νταϊάνας.