Νέος καυγάς σε live του Snik – Όλες οι λεπτομέρειες

Καυγάς ξέσπασε σε Live του Snik στην Κατερίνη, με έξι τραυματίες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

 

Έντονος καυγάς ξέσπασε σε Live του Snik στην Κατερίνη κατά τον οποίο άρχισαν να «πετάνε» ποτήρια, τα οποία τραυμάτισαν κάποιους θαμώνες! Οι κλωτσιές, οι μπουνιές, τα ποτήρια και μια καρέκλα που πήρε κάποιος να χτυπήσει έναν άλλον, έγιναν viral στα social media.

 

Το χρονικό

Ενώ τραγουδούσε επί σκηνής ο Snik, υπήρξε ένταση μεταξύ των θαμώνων του μαγαζιού. Τα πράγματα όμως χειροτέρεψαν όταν ο γνωστός τράπερ πήδηξε από τη σκηνή προς το κοινό!

Τότε, ο καυγάς άρχισε να φουντώνει και ο κόσμος που ήταν εκεί χωρίστηκε σε δύο στρατόπεδα. Οι μισοί ήταν με το μέρος του γνωστού τράπερ, και οι άλλοι μισοί  με την πλευρά της παρέας πελατών.

Στην συνέχεια έπεσαν μπουνιές, κλωτσιές, ενώ κάποιος δε δίστασε να πάρει μια καρέκλα με την οποία ήθελε να χτυπήσει κάποιον άλλον. Καθώς όμως περνούσε η ώρα η κατάσταση χειροτέρευε. Μάλιστα στη συνέχεια άρχισαν να «πετάνε» στον αέρα και ποτήρια, τα οποία τραυμάτισαν τουλάχιστον ένα άτομο, το πρόσωπο του οποίου γέμισε αίματα.

 

Ο τράπερ τρέχει να κρυφτεί πίσω από τον κόσμο

Τις τελευταίες ώρες, στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα νέο βίντεο από τη νύχτα του επεισοδιακού Live στην Κατερίνη, στο οποίο απεικονίζεται ο τράπερ να τρέχει να κρυφτεί πίσω από τον κόσμο.

 

 

 

Τα θύματα του καυγά

Έξι άτομα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο μετά το επεισοδιακό Live του τράπερ στην Κατερίνη,  ανάμεσά τους και μια ανήλικη. Από τα 6 άτομα τα 4 επέστρεψαν ήδη στο σπίτι τους μόλις τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι άλλοι 2 παρέμειναν για περαιτέρω εξετάσεις.

 

Τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν άτομα που βρέθηκαν στο «πεδίο της μάχης» της Κατερίνης, όλα ξεκίνησαν όταν ο Snik άνοιξε ένα μπουκάλι σαμπάνιας και έλουσε κατά λάθος μια παρέα που καθόταν κάτω από τη σκηνή, με τον έναν από την παρέα να δείχνει να μη του άρεσε αυτό που έκανε ο τράπερ, ανταποδίδοντας του ακριβώς το ίδιο.

 

Τι ισχυρίζεται ο τράπερ

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του γνωστού τράπερ, η παρέα που βρισκόταν από κάτω, του πετούσε μπουκάλια. Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε  πως ήταν λογικό να μην μείνει με σταυρωμένα χέρια, και ζήτησε συγνώμη στον κόσμο που βρισκόταν στο club.