Ντόμινο εξελίξεων στην άμυνα του ΠΑΟΚ: Κάποιος έρχεται, κάποιος…φεύγει!

Ντόμινο εξελίξεων στην άμυνα του δικέφαλου, καθώς νέο πρόσωπο έρχεται και άτομο της ομάδας …φεύγει!

 

Μεγάλες είναι οι εξελίξεις που αφορούν την άμυνα του ΠΑΟΚ, καθώς ο Τροστ Εκόνγκ έρχεται κι ο Ίνγκι Ίνγκασον φεύγει. Προχωράει το deal του Δικεφάλου με τη Μίντιλαντ για την πώληση αντί 4 εκατ. ευρώ συν μπόνους του Ισλανδού στόπερ, ο οποίος έχει αλλάξει γραμμή πλεύσης όσον αφορά την καριέρα του.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SDNA, η απόκτηση του Τροστ Εκόνγκ από τον ΠΑΟΚ, είχε άμεση σχέση με την υπόθεση του Ισλανδού αμυντικού, καθώς επιβεβαιώνει τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών πως το deal με τη Μίντιλαντ είναι στην τελική ευθεία.

 

Ο ΠΑΟΚ στο ενδεχόμενο αποχώρησης του αμυντικού είχε φροντίσει να πάρει τα «μέτρα του», και γι’ αυτό κινήθηκε για τον Εκόνγκ. Τις τελευταίες ώρες «τρέχει» η υπόθεση της μετακίνησης του Ίνγκασον στην Μίντιλαντ, με τις πληροφορίες να μιλούν για συμφωνία κοντά στα 4 εκατ. ευρώ συν 500.000 ευρώ μπόνους.

 

Δεδομένης και της επιθυμίας του ποδοσφαιριστή αλλά και της πρότασης που δημιουργούσε πίεση εντός του Δικεφάλου, πάρθηκε η απόφαση πώλησης που σηματοδοτεί τους τίτλους τέλους της συνεργασίας του «Ίνγκι» στον ΠΑΟΚ, ύστερα από 4,5 χρόνια παρουσίας.