Ο Snik και ο συνεργάτης του επιτέθηκαν σε νεαρό στην Θεσσαλονίκη (video)

Σε νέο καυγά φαίνεται να πήρε μέρος ο γνωστός τράπερ Snik μαζί με τον συνεργάτη του, σε κεντρικό δρόμο της συμπρωτεύουσας.

 

Άγριος καυγάς ξέσπασε σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης μεταξύ του γνωστού τράπερ Snik και του συνεργάτη του, οι οποίοι επιτέθηκαν σε νεαρό. Μάλιστα οι σκηνές του καυγά έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας μέσω ενός βίντεο που δείχνει τον τράπερ μαζί με τον συνεργάτη του να επιτίθονται στον νεαρό, και κυκλοφορεί στην πλατφόρμα Tik Tok. Μέσα σε λίγα λεπτά το βίντεο είχε αποκτήσει χιλιάδες views, και πολλοί ήταν οι χρήστες που προσπαθούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς έχει συμβεί, ενώ άλλοι σχολίαζαν τις σκηνές βίας.

Η αιτία του καυγά δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί, ωστόσο από το βίντεο φαίνονται οι κινήσεις του καθενός. Μάλιστα σε σχετικό στιγμιότυπα φαίνεται ξεκάθαρα η σύντροφος του τράπερ, Γιώτα Ιωαννίδου, να προσπαθεί να τον ηρεμήσει, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Την στιγμή εκείνη φαίνεται πως ο τράπερ και ο συνεργάτης του προτρέπουν τον νεαρό να τους ζητήσει συγγνώμη, κάτι όμως που δεν κάνει δηλώνοντας τους:

«Γιατί να πω συγγνώμη, δεν θέλω να πω συγγνώμη»

 

Συγκεκριμένα ο νεαρός ακούγεται να λέει πως δεν νιώθει μάγκας, ενώ απαντά πως αυτό που έκανε, το έκανε για πλάκα. Ο τράπερ τότε σχολίασε: «Τι για πλάκα; Για πλάκα μιλάς έτσι ρε». Τότε ο νεαρός απάντησε: «Γιατί να πω συγγνώμη, δεν θέλω να πω συγγνώμη»

 

@lises_gr♬ πρωτότυπος ήχος – Lises.gr