Σασμός spoiler: Πριν το φινάλε η Καλλιόπη κάνει την μεγάλη ανατροπή

Συγκλονιστικές θα είναι οι σκηνές στα τελευταία επεισόδια της πρώτης σεζόν της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς. Στιγμές πόνου, θλίψης και συγκίνησης πρόκειται να πλεχτούν με πολλές αναπάντεχες αποκαλύψεις.

Spoiler

Σύμφωνα με τα spoilers, εντύπωση θα προκαλέσει η στάση της Καλλιόπης απέναντι σε έναν βασικό ήρωα, τον Άγγελο, οποίος όπως έχουμε δει αγόρασε το χωράφι του Αστέρη, γεγονός που προκάλεσε την οργή της Καλλιόπης η οποία και ποθούσε να τον δει δυστυχισμένο.

Ωστόσο, βλέπουμε στα τελευταία επεισόδια ότι η σκληρή στάση της μαλακώνει απέναντί στον άγγελο, καθώς και η ίδια αντιλαμβάνεται πως δεν υπάρχει άλλη λύση προκειμένου να σωθεί το μαγαζί των υιών της.

Αυτό μάλιστα είναι κάτι που θα το δούμε να συμβαίνει πολύ και στον δεύτερο κύκλο. Η ίδια μάλιστα Μαρία Τζομπάνακη, όπου πρωταγωνιστεί αποδύοντας τον ρόλο της Καλλιόπης, έδωσε ένα spoiler απαντώντας στο πώς θα αντιδράσει στην επανένωση Αστέρη και Αργυρώς.

Συγκεκριμένα είπε: «Θέλω να ελπίζω ότι μετά από αυτά που της συμβεί η αντίδρασή της θα είναι ήπια ή θα έχει το βάρος μιας σοφίας που έχει αποκτήσει ένας άνθρωπος που έχει πονέσει πολύ».