Το «Χρυσάνθεμο» του «Κωνσταντίνου και Ελένης» μεγάλωσε! Δείτε πως είναι σήμερα

Αναμφισβήτητα η σειρά «Κωνσταντίνου & Ελένης» είναι μία από τις αγαπημένες σειρές πολλών γενεών. Οι ηθοποιοί αλλά και όλοι όσοι πήραν μέρος στην γνωστή κωμική σειρά με τις ιστορικές ατάκες και τους μυθικούς καυγάδες, έμειναν ανεξίτηλα γραμμένοι στην μνήμη όλων.

Ένα από τα πρόσωπα που σίγουρα όλοι θυμούνται είναι το «Χρυσάνθεμο», το μωρό δύων φίλων της Ελένης Βλαχάκης. Το αξιολάτρευτο πλασματάκι, λίγων ημερών τότε, μεγάλωσε και σήμερα έχει γίνει μια όμορφη δεσποινίς.

Επεισόδιο «Μωρό μου – Μωρό μου εσύ»

Το «Κωνσταντίνου & Ελένης» προβλήθηκε από τον Οκτώβριο του 1998 μέχρι τον Ιούνιο του 2000 μέσα από τον σταθμό ΑΝΤ1 και ακόμη και σήμερα οι επαναλήψεις του σαρώνουν τα νούμερα τηλεθέασης, γεγονός που την καθιστά μία από τις πιο αγαπημένες σειρές όλων των εποχών της ελληνικής τηλεόρασης.

Στο εν λόγω επεισόδιο όπου πήρε μέρος το μικρό «Χρυσάνθεμο» είναι το νούμερο 5 της πρώτης σεζόν της σειράς, με τίτλο «Μωρό μου – Μωρό μου εσύ», όπου ένα φιλικό ζευγάρι χίπηδων επισκέπτεται την Ελένη και της ζητά να κρατήσει το μωρό τους για λίγες ημέρες.

Το «Χρυσάνθεμο» κλήθηκε να φροντίσει η Ελένη η οποία όμως δεν είχε καμία γνώση για να το κάνει, κι έτσι μη έχοντας άλλη επιλογή στράφηκε στις φίλες της Ματίνα και Πέγκι για να την βοηθήσουν ώστε να ανταπεξέλθει. Ο δε Κωνσταντίνος είχε ενοχλεί από την πρωτοβουλία αυτή της Ελένης, διότι αναζητούσε την ησυχία για να συγγράψει το γνωστό σε όλους μας σύγγραμμά. Όμως στην συνέχεια ο ίδιος φρόντισε και αγάπησε την μικρούλα κάνοντας τον να μην θέλει να την αποχωριστεί, κάτι που επίσης ένιωθε και η Ελένη.

Σήμερα, το πιο διάσημο μωρό της ελληνικής τηλεόρασης, 24 χρόνια μετά, έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα και ακούει στο όνομα Αναστασία Κοζανίδου-Μέτση. Η όμορφη δεσποινίς έχοντας εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές υποστηρίζει πως το «Χρυσάνθεμο» είναι εκείνη, δίνοντας ακόμη και λεπτομέρειες για την τότε αμοιβή της.

Ωστόσο, ο κ. Γεράσιμος Μαζαράκης υποστηρίζει πως το μωρό ήταν η δική του κόρη, ονόματι Άννα Μαζαράκη.

 

Τι ισχύει τελικά;

Σύμφωνα με την Άννα Χατζησοφιά και τον Χάρη Ρώμα, η αλήθεια φαίνεται να βρίσκεται κάπου στη μέση, διότι στα γυρίσματα έπαιξαν και τα δύο μωρά!

Αυτό επιβεβαιώνει και η Αναστασία Κοζανίδου-Μέτση, η οποία αναφέρει πως αντικαταστάθηκε διότι ήταν άρρωστη και δεν μπορούσε να συνεχίσει.