Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ζωντανά στο City Garden Festival

Στο City Garden Festival έρχεται τον προσεχή Σεπτέμβριο ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, για να ερμηνεύσει αγαπημένα μουσικά κομμάτια.

 

Στο City Garden Festival έρχεται στις 12 Σεπτεμβρίου ο Αλκίνοος Ιωαννίδης για να ερμηνεύσει αγαπημένα μουσικά κομμάτια.

 

Ο Ελληνοκύπριος τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Αλκίνοος Ιωαννίδης, το 2000 κυκλοφόρησε το άλμπουμ με τίτλο «Εκτός τόπου και χρόνου», στο οποίο περιέχονται ζωντανές ηχογραφήσεις από το Θέατρο Λυκαβηττού και το Θέατρο Παπάγου, και αναμφισβήτητα είναι από τους πιο επιτυχημένους εμπορικά ζωντανά ηχογραφημένους δίσκους στην ελληνική δισκογραφία.

 

Ο καλλιτέχνης έχοντας στο πλευρό του τους ίδιους συντελεστές, πρόκειται να φέρει στη σκηνή του City Garden Festival μια μουσική έκρηξη που θα εντυπωσιάσει τους παρευρισκόμενους.

 

Δήλωση του Αλκίνοου Ιωαννίδη

«Πέρασαν πάνω από είκοσι χρόνια. Ο ζωντανός δίσκος που ηχογραφήθηκε εκείνο το βράδυ στον Λυκαβηττό, εξακολουθεί να μας ταξιδεύει. Φέτος, παίζουμε ξανά μαζί για να γιορτάσουμε το εδώ και τώρα! Παίζουμε ξανά μαζί σε μια ηλεκτρική γιορτή, τραγουδώντας όσα μας φέρνουν σήμερα εδώ. Για να μοιραστούμε όσα ζήσαμε στο χθες κι όσα ονειρευόμαστε για το αύριο. Αλλά, κυρίως, για να συναντηθούμε στην παρούσα στιγμή! Δεν νοσταλγούμε το παρελθόν, ζητούμε το παρόν! Παίζουμε ξανά μαζί γιατί λείψαμε ο ένας στον άλλον, μουσικά και ανθρώπινα. Και γιατί μας λείψατε!».

 

Συντελεστές

Σταύρος Λάντσιας: πιάνο, πλήκτρα

Μιλτιάδης Παπαστάμου: ηλεκτρικό βιολί, μαντολίνο, φυσαρμόνικα

Γιώτης Κιουρτσόγλου: ηλεκτρικό μπάσο, άταστο ηλεκτρικό μπάσο,

Μιχάλης Καπηλίδης: τύμπανα

Αλκίνοος Ιωαννίδης: ηλεκτρική κιθάρα, φωνή

Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας – Βασίλης Δρούγκας

Σχεδιασμός φωτισμών: Alex Hills

Παραγωγή: Roll Out Vision Services

Επιμέλεια παραγωγής: Αθύρ

 

Ταυτότητα Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 12 Σεπτεμβρίου 2022

Ώρα: 21:00μ.μ

Τοποθεσία: Christmas Theater, Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου Βεϊκου 137, Γαλάτσι

Εισιτήρια: VIP Ζώνη 25€ | Α Ζώνη 20€ | Β Ζώνη 15€ | Β Ζώνη – Φοιτητικό – Ανέργων 12€ | Γ Ζώνη Όρθιων 12€ | Γ Ζώνη Όρθιων Φοιτητικό – Ανέργων 10€ | AMEA: 15€ (με τηλεφωνική κράτηση) | Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια