Νέο Ανανεωμένο Vitrine Magazine! Ξεφύλλισέ το.

Το νέο ανανεωμένο τεύχος του Vitrine είναι εδώ με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και σε προκαλεί να το ξεφυλλίσεις.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και τι καλύτερο από το Vitrine για παρέα στην παραλία; Πλούσια θεματολογία, αναβαθμισμένο φωτογραφικό υλικό με πλούσια χρώματα, πράγματα που πάντα χαρακτηρίζουν την ποιότητα και την προσεγμένη δουλειά σε κάθε μία σελίδα ξεχωριστά.

Ξεφυλλίστε το και περιηγηθείτε στις αγορές της Δράμας και της Καβάλας, ενημερωθείτε για τα κύρια δρόμενα και δείτε τον κόσμο με μια πιο αισιόδοξη ματιά!

Η θεματολογία του είναι ποικίλης ύλης και αφορά κάθε ενεργή επιχείρηση, από τον χώρο της ομορφιάς έως τον χώρο της εστίασης και από παροχή υπηρεσιών έως πώληση προϊόντων. Σκοπός του είναι να αναδείξει και να υποστηρίξει την επιχειρηματικότητα με τον πιο ποιοτικό τρόπο.

Επενδύουμε σε όλους εσάς και στοχεύουμε η ανάγνωση του περιοδικού να συγκεντρώνει όχι μόνο το σύνολο του πνεύματος σας αλλά να βοηθά στην ανάδειξη της θετικής πλευράς που όλοι μας διαθέτουμε, και αποτελεί βάση για την ψυχολογία μας η οποία παίζει καθοριστικό ρόλο στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας που πλέον, όσο ποτέ άλλοτε, κρύβει προκλήσεις, ευκαιρίες και επιλογές.

Μπες κι εσύ στον πιο ενημερωμένο οδηγό πόλης και πρόβαλε την επιχείρησή σου όπως της αξίζει! Η επόμενη έκδοση του Vitrine είναι προγραμματισμένη για Σεπτέμβριο. Δήλωσε τώρα το ενδιαφέρον σου με ένα απλό μήνυμα στο info@e-vitrine.gr, διαφημίσου αποτελεσματικά στο επόμενο τεύχος και υποδέξου την νέα σεζόν με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση!

Μην περιμένεις άλλο! Τώρα είναι η ώρα να πας μπροστά!

Ξεφύλλισέ το ΕΔΩ