Στο πλευρό των πυρόπληκτων η Coca-Cola στην Ελλάδα.

Η εταιρεία της Coca-Cola στην Ελλάδα ύστερα από συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη, προσφέρει το ποσό των 100.000 ευρώ στους πληγέντες από τις πυρκαγιές για την κάλυψη των αναγκών τους.

Αναλυτικά, τα χρήματα που θα προσφερθούν από την εταιρεία θα έχουν ως στόχο την κάλυψη των άμεσων αναγκών που προκύπτουν στο κομμάτι του ρουχισμού, στέγασης αλλά και την γενικότερη στήριξη των ανθρώπων που επλήγησαν από τις φετινές πυρκαγιές, καθώς και για την ενίσχυση του Ελληνικού Πυροσβεστικού Σώματος με την αγορά 2 οχημάτων μεταφοράς πυροσβεστών και ελαστικών πυροσβεστικών οχημάτων.

Από την πρώτη μέρα η εταιρεία –σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, έχει διαθέσει πάνω από 180.000 προϊόντα για να στηρίξει τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής αλλά και των πληγέντων, ενώ με σχετική δήλωση η εταιρεία ανακοίνωσε την συνέχιση της προσφοράς της στο σύνολο για όσο χρειαστεί.

“Καθώς η βιωσιμότητα των τοπικών κοινωνιών αποτελεί για εμάς κυρίαρχη προτεραιότητα, δεσμευόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις να υποστηρίξουμε την εθνική προσπάθεια για την επούλωση των πληγών που άφησαν πίσω τους οι καταστροφικές πυρκαγιές μέσα από ουσιαστικές και μακροπρόθεσμες ενέργειες” καταλήγει η εταιρεία.