Δήμητρα Θεοδωρίδου – Demmy Beauty. Ραντεβού με την ομορφιά.

Το πάθος της Δήμητρα Θεοδωρίδου για τον κλάδο της αισθητικής ξεκινά από τα παιδικά της χρόνια.
Η αισθητική είναι γι’ αυτήν ένα όχημα για την ομορφιά και την προσφορά ευχαρίστησης στις πελάτισσες της. Δραστηριοποιείται στο χώρο 15 χρόνια, ενώ εδώ και ενάμιση χρόνο λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία το δικό της ινστιτούτο με μεράκι και αγάπη γι’ αυτό που κάνει. Δίνει μεγάλη σημασία στην εξέλιξη της γνώσης παρακολουθώντας πολλά σεμινάρια, ενώ ταυτόχρονα σπουδάζει και σε σχολή ποδολογίας.

Δήμητρα, ποιο ήταν για εσένα το ερέθισμα για να γίνεις αισθητικός και να ανοίξεις την δική σου επιχείρηση;

Πάντα είχα κλίση στα καλλιτεχνικά. Λάτρευα τη ζωγραφική, τη δημιουργία, και φυσικά πάντα έδινα μεγάλη σημασία στη φροντίδα των γύρω μου. Νιώθω πλήρης βλέποντας την ευχαρίστηση των ανθρώπων όταν τους περιποιούμαι.

Νιώθω πλήρης βλέποντας την ευχαρίστηση των ανθρώπων όταν τους περιποιούμαι.

Οι γυναίκες έχουν μια πιο προσωπική σχέση με την αισθητικό τους. Που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό;

Ο χρόνος που περνάνε με μια αισθητικό αλλά και η άμεση επαφή που υπάρχει, είναι αρκετά ώστε να αναπτυχθεί μια σχέση οικειότητας. Μας βλέπουν ως φίλη τους, και φυσικά αυτό μας τιμά διπλά. Είναι ένας ακόμη τρόπος να μας δείξουν πόσο μας εμπιστεύονται. Μου αρέσει πολύ αυτό.

Μίλησε μας για τις υπηρεσίες σας. Τι προσφέρετε στους πελάτες;

Παρέχουμε μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών που σχετίζονται με την αισθητική του προσώπου (βαθύς καθαρισμός, μεσοθεραπεία, δερμοαπόξεση, ενυδάτωση). Επίσης, παρέχουμε υπηρεσίες ημιμόνιμου φρυδιών (τεχνική shading), χειλιών καθώς και ημιμόνιμου eyeliner, αποτρίχωση με laser με μηχάνημα που βραβεύτηκε ως το καλύτερο της χρονιάς, αποτρίχωση με κερί, υπηρεσίες μακιγιάζ, σχηματισμού φρυδιών, extensions βλεφαρίδων, lash lift, μασάζ και φωτοδυναμικής θεραπείας προσώπου.

Στηρίζετε και συμβουλευτικά τους πελάτες σας πέραν των υπηρεσιών που τους προσφέρετε;

Φυσικά. Το συμβουλευτικό κομμάτι είναι εξίσου σημαντικό με την παροχή υπηρεσιών. Βρισκόμαστε πάντοτε στη διάθεση των πελατών μας για να τους συμβουλεύσουμε και να τους κατευθύνουμε. Η γνώση πιστεύω πως θα πρέπει να μοιράζεται.

Ποια υπηρεσία σας είναι πιο περιζήτητη;

Μεγάλη ζήτηση έχει το ημιμόνιμο φρυδιών αλλά και το laser.
Τα αποτελέσματα τους είναι άμεσα, και δίνουν μεγάλη ικανοποίηση στις πελάτισσες μου.

Η χρήση τεχνολογικού εξοπλισμού πόσο απαραίτητη είναι για ένα ινστιτούτο;

Ο κλάδος της αισθητικής είναι ένας συνεχώς εξελισσόμενος κλάδος και η ύπαρξη τεχνολογικού εξοπλισμού είναι απαραίτητη. Τα μηχανήματα είναι τα εργαλεία μας για να προφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Τι άλλα αισθητικά μηχανήματα διαθέτει το ινστιτούτο;

Το ινστιτούτο διαθέτει μηχάνημα για δερμοαπόξεση με διαμάντι, μηχάνημα μεσοθεραπείας, vaper, συσκευή υψίσυχνων ρευμάτων, υπερηχητική σπάτουλα, μηχάνημα για φωτοδυναμική θεραπεία, κλιβάνους για την αποστείρωση των εργαλείων, και φυσικά το κορυφαίο Laser Dual Wave iD-Hair2 όπου συνδυάζει τα δύο πιο αποτελεσματικά και δημοφιλή μήκη κύματος Alexandrite 755mm & Diode 810mm σε ένα μηχάνημα στην ίδια κεφαλή και απέσπασε χρυσό βραβείο Best Laser Depilation Device 2022. Όπως προανέφερα τα μηχανήματα πρέπει να τηρούνε αυστηρές προδιαγραφές ώστε να είναι ασφαλή η χρήση τους.

Τα μηχανήματα είναι τα εργαλεία μας για να προφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Υπάρχουν υπηρεσίες που πρέπει να γίνονται συγκεκριμένη χρονική περίοδο;

Ορισμένες υπηρεσίες ναι, πρέπει να αποφεύγονται κάποιους μήνες κυρίως λόγω του ήλιου π.χ. οι λευκαντικές θεραπείες, ανάλογα με την εποχή υπάρχει και η ζήτηση. Οι πελάτισσες μας σε κάθε περίπτωση ενημερώνονται για να κατανοήσουν την παροχή των υπηρεσιών μας ώστε το αποτέλεσμα να τις ικανοποιήσει.

Πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει υψηλή ποιότητα στα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στους πελάτες;

Τα προϊόντα πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας και να τηρούν τις προϋποθέσεις για ασφαλή εφαρμογή. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον τεχνολογικό εξοπλισμό. Ποτέ καμία έκπτωση σε αυτά τα θέματα.

Στο κομμάτι του μακιγιάζ, τι περιμένουν από εσάς οι πελάτισσες;

Οι απαιτήσεις κάθε πελάτισσας είναι πάντοτε διαφορετικές. Σίγουρα όμως έχουν ως στόχο να αναδειχθεί η ομορφιά τους και η γοητεία των χαρακτηριστικών τους. Πάντοτε υπάρχει διάλογος για να βρούμε την σωστή τεχνική ώστε το αποτέλεσμα να ικανοποιήσει απόλυτα την πελάτισσα.

Ποιοι οι στόχοι σου για την επιχείρηση σου;

Στόχος μου είναι να εξελίξω αυτό που έχω κτίσει, αλλά να εξελιχθώ και εγώ. Δεν μου αρέσει η στασιμότητα.

Μοιράσου μαζί μας ένα δικό σου προσωπικό μυστικό ομορφιάς.

Αισθητική είναι η ελευθερία της αντίληψης του ωραίου πέρα από ορισμούς και κανόνες. Και φυσικά η αντίληψη του ωραίου ξεκινάει εσωτερικά. Πάντα πίστευα ότι στην ψυχή και στον τρόπο σκέψης μας βρίσκεται η ουσία της ομορφιάς. Οπότε θα έλεγα στις φίλες μας πως η αισιοδοξία, η ευγένεια, η καλοσύνη και όλες οι εσωτερικές αρετές είναι αυτές που μας κάνουν να είμαστε και να αισθανόμαστε ωραίες.

 


Store | Demmy Beauty

City | Δράμα

Address | Σκρα 34

Contact | 25210 70075

Fb | Demmy beauty

Insta | demmy_beauty