Tsakalidis Premium – Ένας παραδοσιακός φούρνος που μαγνητίζει με τις γεύσεις του.

Οι μυρωδιές και η ποικιλία των προϊόντων προσελκύουν τους πελάτες και κάνουν τον φούρνο Tsakalidis Premium να ξεχωρίζει στην πόλη της Δράμας. Από τις πρώτες πρωινές ώρες δηλώνει παρόν στην πόλη και το προσωπικό πάντα χαμογελαστό και πρόθυμο είναι έτοιμο να μας εξυπηρετήσει. Η επιλογή των άψογων πρώτων υλών, η εμπειρία, και η τεχνογνωσία είναι η προσωπική συνταγή επιτυχίας τους, που απογειώνει την έννοια της γεύσης στα προϊόντα.

Ο φούρνος Tsakalidis Premium ξεκίνησε την δραστηριότητα του από το 1928 μέχρι και σήμερα, όπου το συναντούμε στην οδό Ευξείνου Πόντου 28 στην πόλη της Δράμας. Ξεκίνησε πρώτος στην πόλη να δραστηριοποιείται στον τομέα του delivery, ενώ είναι ο πρώτος φούρνος που μπήκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «efood.gr» της οποίας η ζήτηση ήταν τεράστια και ο κόσμος -τόσο στην πλατφόρμα όσο και γενικότερα στο delivery, το δέχτηκε και το στήριξε κατευθείαν.

 

 

Η απόλυτη προσήλωση του προσωπικού του εδώ και 93 χρόνια στο χώρο στην παρασκευής και διάθεσης προϊόντων άρτου και ζαχαροπλαστικής -δίνοντας μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των υλικών, είναι οι λόγοι που η οικογενειακή αυτή επιχείρηση έχει μια πετυχημένη πορεία ανά τις δεκαετίες, παραδίδοντας τη σκυτάλη και τα σκεύη της στη νεότερη γενιά του, στο πρόσωπο του κυρίου Νίκου Τσακαλίδη.

Χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά υλικά ,το μεράκι και την άριστη τεχνογνωσία, η επιχείρηση Tsakalidis Premium προσφέρει μια πλήρη γκάμα αρτοπαρασκευασμάτων και γλυκισμάτων, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς της γεύσης από τις 5:00π.μ. έως τις 10:00μ.μ. Η οικογενειακή επιχείρηση η οποία έχει φτάσει στην τέταρτη γενιά λειτουργίας της, συστήνεται στο κοινό ως «φούρνος νέου τύπου» όπου μπορεί κάποιος να βρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων από τα καθημερινά αρτοσκευάσματα μέχρι και τα πιο σύνθετα προϊόντα της ζαχαροπλαστικής, που χαρακτηρίζονται από υψηλή γευστικότητα και μοναδικότητα.

Στον φούρνο Tsakalidis Premium που λειτουργεί από τις πρώτες πρωινές ώρες μπορεί κάποιος να βρει προϊόντα άρτου όπως παραδοσιακό ψωμί με αποκλειστική συνταγή του ιδρυτή Τσακαλίδη Νικόλαου, κουλούρια, σάντουιτς, κριτσίνια, διάφορα βουτήματα που πωλούνται με το κιλό, αλλά και κρουασάν, μπουγάτσα και διάφορες μπάρες.

Πιστοί στην παράδοση και στις συνταγές του ιδρυτή, Τσακαλίδη Νικόλαου, δημιουργούνε το ίδιο αυθεντικό ψωμί εδώ και 93 συναπτά έτη.

Ωστόσο, η επιχείρηση δεν περιορίζεται μόνο στα αρτοσκευάσματα. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων ζαχαροπλαστείου όπως ατομικά γλυκίσματα, γλυκίσματα με το κιλό, σιροπιαστά και πολλά ακόμη. Και όπως κάθε επιχείρηση του είδους έτσι και ο φούρνος Tsakalidis Premium έχει τα δικά του μοναδικά προϊόντα για τα οποία είναι γνωστά στην πόλη λόγω της γεύσης τους, και δεν είναι άλλα από τα φρέσκα τρίγωνα Πανοράματος τα οποία γεμίζονται με μοναδική κρέμα ημέρας μπροστά στον πελάτη, το γαλακτομπούρεκο το οποίο είναι χειροποίητο και η συνταγή του κρατάει ιστορία από το μακρινό 1928, τα σιροπιαστά γλυκά του, τα σιροπιασμένα κρουασανάκια του αλλά και τα σιροπιασμένα μουστοκούλουρα όπου δεν γνωρίζει κανείς άλλος στην ευρύτερη περιοχή την διαδικασία παραγωγής τους.

Πέραν όμως όλων των παραπάνω, η επιχείρηση Tsakalidis Premium δίνει ένα ακόμη λόγω να το επισκεφθεί κάποιος, προσφέροντας καφέδες εξαιρετικής ποιότητας, κρατώντας έτσι συντροφιά σε κάθε μαχητή της καθημερινότητας που θέλει να γεμίσει ενέργεια τόσο από την τροφή όσο και από τα ροφήματα. Όσο για τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις, ο φούρνος δηλώνει το παρόν του και είναι έτοιμος να αναλάβει οποιαδήποτε επιθυμία σας, και να σας βγάλει ασπροπρόσωπους με τα εδέσματα που θα σας προσφέρει.

Οι μυρωδιές, η ποιότητα και η ποικιλία των προϊόντων, η επένδυση σε υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, οι αποκλειστικές συνεργασίες με επώνυμες ελληνικές εταιρίες αλλά και η προθυμία του προσωπικού για ταχύτατη εξυπηρέτηση σίγουρα αποτελούν τη βιτρίνα του φούρνου Tsakalidis Premium και αποτελούν λόγω προσέλκυσης των περαστικών.

 


Store | Tsakalidis Prime Bakery

City | Δράμα

Address | Ευξείνου Πόντου 28

Contact | 25210 55117

Fb | tsakalidis.bakery

Insta | tsakalidis.bakery