Γεύσεις και Αρώματα – Ένα κατάστημα delicatessen που όλοι θα θέλαμε στη γειτονιά μας.

Πόσο βολικό μπορεί να είναι για τους καταναλωτές να έχουν πρόσβαση σε ένα χώρο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «μπακάλικο delicatessen»;

Το κατάστημα «Γεύσεις και Αρώματα» το οποίο βρίσκεται στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας απέναντι από την κοινότητα, είναι ένα κατάστημα στο οποίο μπορεί κάποιος να επιλέξει και να προμηθευτεί ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

Η Μαρία Τσολακίδου ιδρύτρια του καταστήματος «Γεύσεις και Αρώματα», μας εξομολογήθηκε πως η επικοινωνία με τους ανθρώπους σε συνδυασμό με το εμπόριο είναι γι’ αυτήν κάτι παραπάνω από μια σχέση πώλησης με τους πελάτες. Στόχος της είναι να προσφέρει χαμόγελα στους ανθρώπους, το οποίο θα είναι αποτέλεσμα ικανοποίησης και σιγουριάς για τις αγορές τους.

Το κατάστημα «Γεύσεις και Αρώματα» είναι ιδανικός τόπος για αγορές για όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως των διατροφικών τους προτιμήσεων.

Η Μαρία παίρνοντας την απόφαση να ανοίξει το κατάστημα της «Γεύσεις και Αρώματα» το 2019, είχε βάλει ως στόχο να φτιάξει ένα κατάστημα που να μπορεί κάποιος να προμηθευτεί τα πάντα. Έτσι κατάφερε να υλοποιήσει το όνειρο της, και να φτιάξει μια επιχείρηση όπου μπορεί κάποιος να προμηθευτεί από καφέδες, σοκολάτες γλυκίσματα, τσουρέκια, μπισκότα, τσάι, δημητριακά, λάδια, μπαχαρικά, διάφορα ζαχαρωτά όπως σοκολάτες, γλειφιτζούρια, ζελεδάκια, marshmallows για βαφτίσεις και παιδικά πάρτι, μέχρι superfood, όσπρια, ζυμαρικά, χυμούς, ποτά, ακόμη και βαφές για τα ρούχα.

Έχοντας ως στόχο να προσφέρει το κάτι παραπάνω στους πελάτης της, πρόσθεσε πλέον στα ράφια της και προϊόντα της γερμανικής κουζίνας για τους λάτρεις του είδους.

Το κατάστημα «Γεύσεις και Αρώματα» είναι ιδανικός τόπος για αγορές για όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως των διατροφικών τους προτιμήσεων. Στο κατάστημα μπορεί κάποιος  να βρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που απευθύνονται σε ανθρώπους που δεν αγαπούν τη ζάχαρη (sugar free), σε ανθρώπους που ακολουθούν δίαιτες χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα όλων αυτών των προϊόντων.

Όμως η ποικιλία δεν τελειώνει εδώ! Η Μαρία Τσολακίδου θέλοντας να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο το κατάστημα της «Γεύσεις και Αρώματα», έχει προσθέσει και άλλα προϊόντα που μπορεί κάποιος να προμηθευτεί τα οποία σχετίζονται με σκεύη ζαχαροπλαστικής, όπως δίσκους, φόρμες, θήκες για cupcake και μπολ.

Στο κατάστημα επίσης δίνεται δυνατότητα να γίνει σύνθεση δώρων, είτε επιλέγοντας ο καταναλωτής μόνος του είτε επιλέγοντας ανάμεσα στη μεγάλη γκάμα είδη δώρων και αναμνηστικών που διαθέτει το κατάστημα.

Το χαμόγελο, η άψογη εξυπηρέτηση, η προθυμία και η φιλική διάθεση της Μαρίας Τσολακίδου παντρεύεται άψογα με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, κάνοντας το κατάστημα «Γεύσεις και Αρώματα» ιδανικό προορισμό για τις αγορές σας.

Μία επίσκεψη στο χώρο είναι αρκετή ώστε ο καταναλωτής να αντιληφθεί το σύνολο των αρετών αυτού του καταστήματος!

 


Store | Γεύσεις & Αρώματα

City | Δράμα

Address | Άγιος Αθανάσιος

Contact | 25211 00425

Fb | geuseiskaiaromata

Insta | geuseis_kai_aromata