Γλυκό Καφέ – Το όνομα του περιγράφει στην κυριολεξία με δύο λέξεις την ουσία αυτής της επιχείρησης.

Περπατώντας στην πόλη της Δράμας αντιλαμβάνεται κάποιος την ομορφιά και τη φιλοξενία του τόπου. Οι άνθρωποι της ζεστοί, ευχάριστοι και πάντα με μία πρόσχαρη “Καλημέρα”. Στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Ειρήνης 23 και 19ης Μαΐου βρίσκεται το «Γλυκό Καφέ», μια επιχείρηση που μετρά ήδη 11 χρόνια πετυχημένης λειτουργίας, και μιλώντας κάποιος για αυτήν είναι σαν να περιγράφει όλα τα παραπάνω.

Βλέποντας κάποιος προσεκτικά τον χώρο του «Γλυκού Καφέ», όπως την επιλογή της τοποθεσίας του κάθε αντικειμένου, ο ζεστός φωτισμός, οι εικαστικές λεπτομέρειες, αλλά και η δυνατότητα να επιλέξει κάποιος το εσωτερικό ή εξωτερικό τμήμα του καταστήματος, είναι ένας από τους λόγους για να το επισκεφθείτε. Ο προσεκτικά διακοσμημένος χώρος του έχει σίγουρα ως στόχο να προκαλέσει τη δημιουργία συναισθημάτων και ηρεμίας στους επισκέπτες του, δημιουργώντας έτσι συνδετικούς κρίκους οικειότητας.

Για όσους το έχουν επισκεφθεί αποτελεί μέρος των καθημερινών τους επιλογών για μια όαση χαλάρωσης.

Ακολουθώντας τα βήματα που οδηγούν στο «Γλυκό Καφέ» αντιλαμβανόμαστε το γνήσιο φιλικό περιβάλλον του. Και μιλώντας για την ουσία του θέματος, αξιοσημείωτο είναι πως η επιχείρηση δίνει μεγάλη σημασία στην επιλογή των εργαζομένων της.
Η ευχάριστη διάθεση και η προθυμία όλου του προσωπικού, είναι ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του καταστήματος.

Το «Γλυκό Καφέ» αγκαλιάζει τις στιγμές όλων όσων το επισκέπτονται. Για όσους το έχουν επισκεφθεί αποτελεί μέρος των καθημερινών τους επιλογών για μια όαση χαλάρωσης, ενώ για τους νέους επισκέπτες αποτελεί μια μοναδική εμπειρία γεύσεων και αρωμάτων.

Ξεκινώντας από τις πρώτες πρωινές ώρες, το κατάστημα γεμίζει με φρέσκο άρωμα καφέ. Πιστό στην παράδοση, ξεχωρίζει για την παρασκευή του ελληνικού καφέ ψήνοντας τον στην χόβολη, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να προμηθευτεί κάποιος από το κατάστημα φρεσκοκομμένο ελληνικό καφέ για το σπίτι. Ταυτόχρονα όμως, δίνει τη δυνατότητα να επιλέξει κάποιος και πιο σύγχρονους καφέδες, μιας και ο κατάλογος έχει μεγάλο εύρος επιλογών τόσο στο συγκεκριμένο είδος όσο και σε γεύσεις σοκολάτας και milkshake για τους λάτρεις αλλά και πολλά άλλα.

Πέραν όμως των ροφημάτων, μεγάλο γευστικό ενδιαφέρον έχουν και τα εδέσματα που διαθέτει, όπως σοκολατόπιτα, σουφλέ σοκολάτας, παγωτό σε πολλές γεύσεις και πολλά ακόμη. Ωστόσο, αν η ζάχαρη δεν είναι στις επιλογές ορισμένων επισκεπτών, το προσωπικό είναι πάντα σε ετοιμότητα ώστε να προσφέρει αλμυρές επιλογές όπως club sandwich και τόστ.

Και καθώς στο ρολόι οι ώρες κυλούν, το «Γλυκό Καφέ» είναι εκεί για να πλαισιώσει και την βραδινή σας έξοδο με πιο χαμηλά φώτα, χαλαρωτική μουσική και με μεγάλη ποικιλία στην κάβα των κρασιών και των ποτών του, ενώ ταυτόχρονα το προσωπικό διαθέτει την τεχνογνωσία για την παρασκευή δροσιστικών coctails κάνοντας να χαμογελάσουν και οι πιο απαιτητικοί πελάτες.

 


Store | Γλυκό Καφέ

City | Δράμα

Address | Ειρήνης 23

Contact | 25210 25552

Fb | glikokafe 

Insta | glukokafe