Κωνσταντίνος Αμοιρίδης. Η εμπειρία στο χώρο της θέρμανσης

Ο Κωνσταντίνος Αμοιρίδης είναι ένας δυναμικός επιχειρηματίας που συνεχώς ενημερώνεται, εξελίσσεται και πρωτοπορεί στον τομέα της θέρμανσης.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα του χειμώνα είναι το κρύο. Και μόνο στο άκουσμα της λέξης “κρύο” το μυαλό μας συνειρμικά μας οδηγεί σε εικόνες σχετικές με τη ζεστασιά και τη θαλπωρή του σπιτιού μας. Για να μην λείπει λοιπόν από κανένα σπίτι η ζεστασιά, η επιχείρηση ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ PELLETS, έχοντας αποκομίσει μεγάλη εμπειρία στο χώρο της θέρμανσης και διαθέτοντας μεγάλη γκάμα σε είδη καύσης αρίστης ποιότητας, σας προτείνει εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης ανάλογα με τον χώρο και τις ανάγκες σας.

Κύριε Αμοιρίδη, πόσα χρόνια δραστηριοποιήστε στο χώρο και ποιο ήταν το κίνητρο ενασχόλησης με αυτόν;

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 2014. Εκείνη τη χρονική περίοδο οι ανάγκες του κόσμου σε ό,τι αφορά τη θέρμανση ήταν αυξημένες, γεγονός που αποτέλεσε την κινητήρια δύναμη για την εξέλιξη της εταιρείας. Έτσι, ξεκινώντας από έναν μικρότερο χώρο καταφέραμε τον Αύγουστο του 2016 να εδραιωθούμε σε έναν μεγαλύτερο, στην Πατριάρχου Διονυσίου 9.

Ποιος είναι ο στόχος της επιχείρησης;

Στόχος μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων μας, η μεγάλη ποικιλία αυτών και οι ασυναγώνιστες τιμές μας. Αλλά περά από τα παραπάνω δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο service και στη συντήρηση των μηχανημάτων θέρμανσης για pellet, πετρέλαιο, υγραέριο, ξύλο. Για τον λόγο αυτόν, το 8μελές εργατικό δυναμικό της επιχείρησης και τα 4 ιδιόκτητα φορτηγά οχήματα είναι έτοιμα να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Ποια προϊόντα μπορεί κανείς να προμηθευτεί από το κατάστημά σας;

Εκτός από τη μεγάλη γκάμα σε είδη καύσης αρίστης ποιότητας, με κυρίαρχο το pellet, η εμπορία και η εισαγωγή του οποίου γίνεται από τρεις διαφορετικές χώρες προέλευσης, Αυστρία- Ρουμανία- Βουλγαρία, σε εμάς μπορείτε να βρείτε σόμπες, λέβητες, αφυγραντήρες, φίλτρα νερού, χρώματα, διάφορα εργαλεία και πολλά άλλα προϊόντα. Επίσης, να αναφέρουμε ότι είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των εταιρειών: My therm, Ferroli, Biodom, Eva- calor, Gekas metal group και Gastechnik Saturn. Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα βρείτε και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:
www.amoiridispellets.gr.

Στόχος μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων μας.

Ένα προϊόν για το οποίο έχετε γίνει γνωστοί στην αγορά, είναι τα pellets. Τι είναι τελικά τα pellets;

Τα pellets παράγονται από υπολείμματα αγροτικών καλλιεργειών ή από μικρά πεπιεσμένα κομμάτια ξύλου χωρίς προσθήκη χημικών. Τα pellets χρησιμοποιούνται για θέρμανση σε σόμπες, τζάκια και λέβητες για pellet, παρέχοντας τη δυνατότητα αυτονομίας και ρύθμισης της θερμοκρασίας.

Μπορεί μια σόμπα pellet να καλύψει τις ανάγκες ενός ολόκληρου σπιτιού;

Μια σόμπα pellet μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός μεσαίου σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου, ενώ προσφέρει οικονομία έως 50% σε σχέση με τη θέρμανση με πετρέλαιο.

Η καύση προϊόντων pellet ρυπαίνει το περιβάλλον;

Η καύση προϊόντων pellet δεν προκαλεί τοξικά αέρια και δεν ρυπαίνει το περιβάλλον, αφού είναι 100% φυσικό προϊόν. Τα pellets δεν περιέχουν πρόσθετα χημικά, αφού είναι αποτέλεσμα μηχανικής επεξεργασίας της βιομάζας, είναι ανανεώσιμη πηγή ενέργειας, ενώ παράλληλα για τη δημιοργία τους δεν απαιτείται η κοπή ξύλων.

Με ποιο κριτήριο επιλέγω την ισχύ μιας σόμπας pellet;

Το σημαντικότερο κριτήριο είναι το μέγεθος του δωματίου που θέλεις να θερμάνεις, γι’ αυτό και τα συγκεκριμένα προϊόντα αναφέρουν τη μέγιστη κάλυψη τετραγωνικών μέτρων που προσφέρουν. Σημαντικό ρόλο παίζει και ο όροφος. Τέλος, η ύπαρξη μόνωσης στο σπίτι ενισχύει τη διατήρηση της θερμότητας.

Πέρα από την πώληση, ποιες ακόμη υπηρεσίες παρέχετε;

Όπως ανέφερα και προηγουμένως, η επιχείρησή μας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο service και στη συντήρηση των μηχανημάτων, καθώς διαθέτουμε πλήρη γκάμα αναταλλακτικών στο 80% όλων των τύπων μηχανημάτων. Ακόμη, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση και εγκατάσταση όλων των μηχανημάτων θέρμανσης, αφού προηγηθεί μελέτη του χώρου σας, όπως και την υλοποίηση προγραμμάτων “εξοικονομώ κατ’οίκον”.

Εκτός από το κατάστημα, υπάρχουν και αποθήκες;

Βεβαίως! Η προμήθεια και ο ανεφοδιασμός καύσιμης ύλης, pellet, brigeta, προσανάματος και καυσόξυλου γίνεται στις αποθήκες μας, οι οποίες στεγάζονται δίπλα στο κεντρικό κατάστημα επί της οδού Κορυτσάς 3 (έναντι Γουντσίδη Νο 3) και στις οποίες υπάρχει άνετο πάρκινγκ για τις αγορές σας.

Store | Αμοιρίδης Pellets,  Address | Π. Διονυσίου 9, Contact | 2521 400716