Ως τα νύχια: υποδέχεται τα προϊόντα Bomb, χειροποίητα καλλυντικά από φυσικά συστατικά!

Για όσους δεν τον γνωρίζουν, σας συστήνουμε τον χώρο περιποίησης και καλλωπισμού άκρων «Ως τα νύχια». Πρόκειται για ένα μέρος με πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα, αστείρευτη πηγή της οποίας είναι η Στέλλα και η ομάδα της. Η εμπειρία και η αγάπη τους για τη δουλειά τους διαγράφεται ξεκάθαρα στις κινήσεις τους οπότε ετοιμαστείτε να σας προσφέρουν μικρές στιγμές χαλάρωσης και φροντίδας.

Από το όνομα και μόνο μπορεί κανείς να καταλάβει ότι οι υπηρεσίες που παρέχονται έχουν να κάνουν με τoν καλλωπισμό και τη φροντίδα των άκρων, όμως δεν σταματάνε εκεί. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στο θεραπευτικό κομμάτι του pedicure, το οποίο είναι ίσως και το πιο παρεξηγημένο.

Παλαιότερα, πολλοί πίστευαν ότι ήταν περιττή πολυτέλεια να περιποιούνται τα άκρα τους, και πολύ περισσότερο οι άντρες που το θεωρούσαν ταμπού. Με τον καιρό όμως, ο κόσμος αντιλήφθηκε ότι πέρα από ευχαρίστηση είναι πολλές φορές και ανάγκη. Καθημερινά λοιπόν η ομάδα του «Ως τα νύχια» υποδέχεται και φροντίζει για την υγεία των άκρων γυναικών και ανδρών όλων των ηλικιών. Η υγεία άλλωστε προηγείται της ομορφιάς, και όπως λέει η Στέλλα, το υγιές είναι από μόνο του όμορφο!

Την ίδια ανάγκη για υγεία και φροντίδα έχουν φυσικά και τα χέρια μας τα οποία αποτελούν το πιο πολυχρησιμοποιημένο εργαλείο κάθε ανθρώπου και είναι συνεχώς εκτεθειμένα σε όλες τις θερμοκρασίες και τα περιβάλλοντα. Στο χώρο του καταστήματος προσφέρονται υπηρεσίες spa άνω και κάτω άκρων όπως peeling, μάσκες και η άγνωστη σε πολλούς ζεστή θεραπεία παραφίνης. Η θεραπεία παραφίνης χεριών και ποδιών είναι πολύ σημαντική γιατί ενυδατώνει, προστατεύει το δέρμα από τη γήρανση και δίνει ένα μεταξένιο αποτέλεσμα σε δέρμα και νύχια χάρη στα έλαια που περιέχει.

Η υγεία προηγείται της ομορφιάς, και όπως λέει η Στέλλα, το υγιές είναι από μόνο του όμορφο.

Εννοείται ότι αφού ολοκληρωθεί η όποια θεραπεία, μπορεί κανείς να ολοκληρώσει την περιποίησή του διαλέγοντας από ένα μεγάλο χρωματολόγιο με ημιμόνιμα βερνίκια μακράς διάρκειας που ανανεώνονται τακτικά σύμφωνα με την εποχή. Πρέπει να σημειωθεί ότι η αφαίρεση του ημιμόνιμου βερνικιού παρέχεται δωρεάν διότι είναι πολύ σημαντικό να γίνει σωστά προκειμένου να μην τραυματιστούν τα νύχια.

Φυσικά η καθαριότητα του χώρου θα σας τραβήξει αμέσως την προσοχή. Τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής με ποδόλουτρα μιας χρήσης και αποστείρωση των εργαλείων και των πετσετών σε κατάλληλους κλιβάνους. Όλες οι επιφάνειες αστράφτουν διότι καθαρίζονται σχολαστικά μετά την εξυπηρέτηση κάθε πελάτη αποδεικνύοντας πόσο σημαντική προτεραιότητα αποτελεί η υγιεινή στη δουλειά τους.

Ανάλογα με την υπηρεσία που θα επιλέξετε να πραγματοποιήσετε, θα σας εφαρμοστεί και το αντίστοιχο προϊόν ενυδάτωσης, απολέπισης ή ό, τι κρίνεται κατάλληλο για τη θεραπεία σας. Τα προϊόντα και οι τεχνικές συνεχώς ανανεώνονται προκειμένου πρώτον να καλύψουν τις ανάγκες που παρουσιάζει ο κάθε πελάτης και δεύτερον να ακολουθήσουν την εξέλιξη του κλάδου.

Τα καινούργια προϊόντα που αγάπησαν και έφεραν στο μαγαζί για τις πελάτισσές τους τα κορίτσια του «Ως τα νύχια» λέγονται, Bomb. Πρόκειται για μια νεανική εταιρία παρασκευής χειροποίητων καλλυντικών, κυρίως από φυσικά συστατικά όπως, το βούτυρο καριτέ και τα αιθέρια έλαια, στα πιο χαρούμενα και διασκεδαστικά σχήματα. Στη συλλογή Bomb θα βρείτε μπάλες οξυγόνου, κρέμες σώματος, scrubs, αρωματικά κεριά, αιθέρια έλαια και πολλά άλλα προϊόντα με απίθανες μυρωδιές και υφές που σίγουρα θα σας αναζωογονήσουν και θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και επισκεφτείτε το «Ως τα νύχια». Η Στέλλα και τα κορίτσια του προσωπικού θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να φανούν αντάξιες της εμπιστοσύνης σας, και θα φροντίσουν να αποσπάσουν έστω για λίγο την σκέψη και το σώμα σας από την πίεση της καθημερινότητας.


Store | Ως τα Νύχια, City | Δράμα, Address | Γ. Σταυρού 3, Contact | 25211 05127