Σοφία Τερζή. Microblanding: η ασφαλής μέθοδος ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών βοηθάει να αποκτήσουμε πιο έντονα στοιχεία έκφρασης στο πρόσωπο. Επιπλέον, ομορφαίνει το βλέμμα και χαρίζει συνολικά μία πιο κομψή εμφάνιση. Για το λόγο αυτό η επιλογή του επαγγελματία στον οποίο εμπιστευόμαστε το ημιμόνιμο μακιγιάζ των φρυδιών μας, πρέπει να είναι πολύ προσεκτική.

Σοφία, τι είναι η μέθοδος Microblanding;

Το Microblanding αποτελεί μια ασφαλή μέθοδο ημιμόνιμου μακιγιάζ και απευθύνεται σε όσες επιθυμούν να διορθώσουν το σχήμα των φρυδιών τους είτε λόγω πτώσης τριχών είτε λόγω κάποιας πάθησης. Kατάλληλη επιλογή για όσες έχουν κάποιες ανομοιομορφίες και θέλουν να εξοικονομήσουν χρόνο στο καθημερινό μακιγιάζ τους ή να είναι σε κάθε περίσταση περιποιημένες.

Ποιες προϋποθέσεις πρέπει να πληροί η υποψήφια πριν την εφαρμογή Microblanding;

Το δέρμα θα πρέπει να είναι αρκετά σφριγηλό και ελαστικό. Συνήθως δεν προτείνεται σε κυρίες άνω των 45 ετών με ώριμη επιδερμίδα. Ο ιδανικός τύπος δέρματος είναι το κανονικό.

Κατά την εφαρμογή γίνεται χρήση τοπικού αναισθητικού και ο πόνος είναι σχεδόν μηδενικός.

Πώς εφαρμόζεται αυτή η τεχνική;

Η εμφύτευση των χρωστικών στην επιδερμίδα, γίνεται με ένα χειροκίνητο πενάκι που στην άκρη του προσαρμόζεται μια αποστειρωμένη λεπίδα. Η λεπίδα αποτελείται από 18 λεπτές βελόνες στη σειρά. Με απαλή πίεση γλιστράει πάνω στο δέρμα εμποτίζοντάς το με υποαλλεργικές χρωστικές ουσίες, σχηματίζοντας πολλές λεπτές γραμμές. Κατά την εφαρμογή γίνεται χρήση τοπικού αναισθητικού και ο πόνος είναι σχεδόν μηδενικός.

Είναι εγκεκριμένα τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στην τεχνική αυτή;

Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι της εταιρείας Phibrows. Δοκιμάζονται συνεχώς για να παραμένει αναλλοίωτη η εξαιρετική ποιότητά τους. Επίσης, είναι τα μόνα εγκεκριμένα χρώματα από το F.D.A.

Store | Metabolism.med, Address | Γ.Παπανδρέου 29, Contact | 25210 22131