Στέλλα Αθανασλέρη. «Ως τα νύχια» 6 χρόνια και δεν σταματά στιγμή να εξελίσσεται.

Πριν από 6 χρόνια η Στέλλα Αθανασλέρη άνοιξε τη δική της επιχείρηση έχοντας ως εφόδια τη θέληση, την υπομονή, την αγάπη και το μεράκι για το αντικείμενό της. Και από εκεί που είχε αναλάβει τη λειτουργία του καταστήματος εξ’ολοκλήρου μόνη της, σήμερα, απασχολεί 8 άτομα προσωπικό, πράγμα που σημαίνει ότι η επιχείρησή της σημείωσε αναπτυξιακή πορεία και χαίρει της εκτίμησης και αποδοχής των γυναικών.

Στέλλα, το να απασχολείς 8 άτομα προσωπικό τι σημαίνει για εσένα;

Αυτό για εμένα θα πει εξέλιξη. Στο χρονικό διάστημα των 6 χρόνων αυξήθηκε σημαντικά το πελατολόγιό μας με αποτέλεσμα να προκύψουν ανάγκες που έπρεπε να καλυφθούν με την πρόσληψη προσωπικού για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το γεγονός αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη και ευχαριστώ θερμά τις πελάτισσές μου για τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.

Εδώ, τηρούμε αυστηρά τους κανόνες υγιεινής σε όλα τα επίπεδα.

Και η εξέλιξη συνεχίζεται;

Βεβαίως και συνεχίζεται! Στον κλάδο μας τίποτε δεν μένει στάσιμο. Εμπλουτίζουμε διαρκώς τις γνώσεις μας με την παρακολούθηση επιμορφωτικών σεμιναρίων και κλαδικών εκθέσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό προκειμένου να συμβαδίζουμε με τις τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο μας.

Ποιες υπηρεσίες παρέχονται στο κατάστημα;

Στο κατάστημά μας οι πελάτισσες μπορούν να απολαύσουν πλήθος παροχών σχετικών με την ποδολογία, τον καλλωπισμό, την περιποίηση και τη θεραπεία των άκρων. Ιδιαίτερα το θεραπευτικό πεντικιούρ και η ορθονυχία είναι υπηρεσίες στις οποίες έχουμε εστιάσει το ενδιαφέρον μας.

Πέρα από τις υπηρεσίες που προανέφερες, υπάρχουν και κάποιες νέες;

Φυσικά! Εδώ οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ! Στο κατάστημά μας εφαρμόζονται τεχνικές όπως “τρίχα-τρίχα” για τον σχηματισμό φρυδιών και “Liftlash” και “One by one” για πρόσθετες βλεφαρίδες. Επίσης, αναλαμβάνουμε το μακιγιάζ των γυναικών για ιδιαίτερες περιστάσεις και όχι μόνο. Μάλιστα, τώρα το χειμώνα εφαρμόζουμε μια θεραπεία για τα σκασμένα από το κρύο χέρια, με μάσκα ζεστής παραφίνης.

Αυτό που μου τράβηξε την προσοχή πάντως στον χώρο σας είναι η καθαριότητα. Σίγουρα δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στην τήρηση των κανόνων υγιεινής.

Εδώ, τηρούμε αυστηρά τους κανόνες υγιεινής σε όλα τα επίπεδα. Μην ξεχνάμε ότι το επάγγελμά μας είναι παραϊατρικό, οπότε πέρα από την καθαριότητα του χώρου φροντίζουμε όλα τα αντικείμενα που χρησιμοποιούμε να είναι πεντακάθαρα. Για τον σκοπό αυτό διαθέτουμε κλίβανο πετσετών, ποδόλουτρα μιας χρήσης, ενώ όλα τα εργαλεία μας είναι αποστειρωμένα.

Κάνουμε πάντα τα αδύνατα δυνατά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Μίλησέ μας και για τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε.

Αρχικά, δεν ήταν στόχος η εμπορευματοποίηση των προϊόντων μας, επειδή όμως οι πελάτισσες τα λάτρεψαν, όπως άλλωστε κι εμείς, ξεκινήσαμε τον τελευταίο καιρό την προώθησή τους. Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως: ενυδατικές κρέμες σώματος της γνωστής εταιρείας “ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ”, άλατα για το μπάνιο, lipbalm, βερνίκια νυχιών, προϊόντα σχετικά με την ποδολογία, προϊόντα μακιγιάζ της εταιρείας “Manhattan”, κρέμες για τα χέρια, λίμες και πολλά άλλα. Επίσης, με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων σε εμάς θα βρείτε έτοιμες λύσεις για εντυπωσιακά δωράκια αποτελούμενα από τα προϊόντα μας!

Αν έκανες έναν απολογισμό σχετικά με την 6ετή πορεία σου στον χώρο, σε ποιο συμπέρασμα θα κατέληγες;

Τελικά, όταν αγαπάς αυτό που κάνεις και δίνεις όλη σου την ψυχή το πρόσημο είναι θετικό. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Το προσωπικό μου κι εγώ θα κάνουμε πάντα τα αδύνατα δυνατά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Store | Ως τα Νύχια, Address | Γ. Σταυρού 3, Contact | 2521 10 5127