Toscana: Η Ιταλική πιτσαρία στην πιο elegant εκδοχή της!

Όταν μια ιδέα βασίζεται στην πρωτοτυπία και όχι στο αμπαλαρισμένο copy paste, όταν είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στον τρόπο που ζούμε σήμερα και όταν υλοποιείται με μεγάλη προσοχή μακριά από την προχειρότητα, τότε αυτή η ιδέα μπορεί να απολαύσει την επιτυχία της αυθεντικής έμπνευσης. Η Toscana φέρνει την αισθητική της ιταλικής πιτσαρίας στην πιο elegant εκδοχή της!

Η μοντέρνα και μινιμαλιστική του εμφάνιση σε κερδίζει με την πρώτη ματιά, αλλά και η συνέπεια του εξωτερικού με τον εσωτερικό χώρο δημιουργεί πραγματικά ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Στην Toscana η ψυχή της Ιταλικής κουζίνας μεταφέρεται με ένα νέο τρόπο στο τραπέζι μας, μετουσιώνοντας το φαγητό στην απόλυτη γευστική εμπειρία.

Ο σεφ Παναγιώτης Θωμάς δουλεύει με πολύ καλή τεχνική και φαντασία πάνω σε κάποιες κλασικές ιδέες της γειτόνισσας χώρας, κι έτσι τα πιάτα του έχουν από τη μια γευστική θαλπωρή και από την άλλη έναν αβίαστο κοσμοπολιτισμό που ταιριάζει γάντι στην ταυτότητα του μαγαζιού. Εμπνέεται από την μεσογειακή κουζίνα και δημιουργεί πιάτα που εντυπωσιάζουν και αποτυπώνονται στη γευστική σου μνήμη.

Στην Toscana η ψυχή της Ιταλικής κουζίνας μεταφέρεται με ένα νέο τρόπο στο τραπέζι μας, μετουσιώνοντας το φαγητό στην απόλυτη γευστική εμπειρία.

Τα πιάτα είναι εντυπωσιακά με κυρίαρχη αίσθηση τη βαθιά γεύση. Οι πρώτες ύλες συλλέγονται με προσοχή και λεπτομέρεια από επιλεγμένους ντόπιους παραγωγούς, με κριτήριο την ποιότητα και την εποχικότητα.
Η Toscana διαθέτει ένα μενού που περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία σε προτάσεις πίτσας, οι οποίες συνεχώς ανανεώνονται, και μια λίστα κρασιών μα classic και signature επιλογές, αποτελεί ένα ξεχωριστό concept spot όπου μπορείς να συνοδεύσεις το ποτό σου με εξαιρετικές γεύσεις που βασίζονται στην ιταλική παράδοση και εμπλουτίζονται με την ποιότητα των ολόφρεσκων υλικών σε αναπάντεχους συνσυασμούς.

Φιλοσοφία της Toscana είναι η ιταλική κουζίνα με καλοζυγισμένες δημιουργικές πινελιές σε μία πραγματικά όμορφη πιτσαρία, από τον ταλαντούχο σεφ Παναγιώτη Θωμά. Στις σαλάτες και τα ορεκτικά η Toscana σημειώνει καλές επιδόσεις αλλά τα… βαριά πυροβολικά του μενού είναι οι θαυμάσιες πίτσες, τα απολαυστικά ζυμαρικά και τα πεντανόστιμα risotto του. Επίσης, το κατάστημα διαθέτει μια πλούσια και ενημερωμένη κάβα εκλεκτών κρασιών τα οποία συνοδεύουν άρτια το φαγητό σας. Και κάτι ακόμη που συμπληρώνει την εικόνα της Toscana, είναι το πολύ καλό σέρβις και η άριστη εξυπηρέτησή του.

Μερικά από τα πιάτα που ξεχωρίζουν στο μενού του μαγαζιού είναι τα Λαχανικά σχάρας αρτημένα με βινεγκρέτ μελιού, ψημένο μανούρι και κρέμα βαλσάμικο και Κριθαρότο μανιταριών με πορτσίνι και πάστα τρούφας τα οποία θα σας συγκλονίσουν και θα σας χαρίσουν μια κορυφαία γαστρονομική εμπειρία!

Store | Toscana, Address | Γοργοποτάμου 3, Contact | 25210 37093