Χειμώνας 2021-2022 | Η νέα συλλογή του Γιώργου Ελευθεριάδη.

Στο χώρο της σύγχρονης ένδυσης παρά την υπερβολική ομοιότητα και μαζικότητα, ο Γιώργος Ελευθεριάδης καταφέρνει μέσα από τη μοναδικότητα των σχεδίων του να αναδείξει την στιλιστική προσωπικότητα  του αγοραστή, κάνοντας τον να ξεχωρίσει με τα εμπνευσμένα σύνολα του, διατηρώντας την προσωπική αισθητική του γραμμή.

Πολυδιάστατη φαίνεται να είναι η γκαρνταρόμπα του προσεχές χειμώνα κατά τον σχεδιαστή, με στιλιστικά σύνολα που θα δώσουν νέα διάσταση στην σύγχρονη ενδυματολογική πραγματικότητα χρησιμοποιώντας άριστες πρώτες ύλες όπως ολόμαλλα υφάσματα κασμίρ, μεταλλική leopard δαντέλα, vegan leather, μεταξωτά κρεπ και βαμβάκι, που κάνουν τα κομμάτια του σχεδιαστή να ξεχωρίζουν τόσο για τη γραμμή τους όσο για τα πολυτελές υφάσματα τους.

Η χρωματική παλέτα που επιλέγει ο σχεδιαστής χαρακτηρίζει απόλυτα το brand του, με ιδιαίτερους συνδυασμούς μεταξύ των ουδέτερων χρωμάτων χακί, γκρι και ταμπά με το μαύρο, κόκκινο και μπλε. Ωστόσο, ο συνδυασμός του πετρόλ με το off white κεντρίζει ιδιαίτερα την προσοχή του αγοραστικού κοινού. Τέλος, η συλλογή του σχεδιαστή ολοκληρώνεται με φθαρμένα μεταλλικά, χρυσά και ασημένια χρώματα στις ζωρζέτες.