Η Έμα Ραντουκάνου είναι η νέα μούσα του οίκου Dior .

Η  18χρονη Έμα Ραντουκάνου, που ξεχώρισε για τις επιδόσεις της στο τένις –κατακτώντας την πρώτη θέση πριν ένα μήνα στο φετινό US Open,  πρόκειται να είναι η νέα μούσα της Dior για τη γυναικεία χειμερινή κολεξιόν 2022.

Προμηνύοντας την ανακοίνωση της Dior, η 18χρονη Βρετανίδα είχε εμφανιστεί τον Σεπτέμβριο στην πρεμιέρα της ταινίας του James Bond, “No Time to Die” φορώντας ένα μάξι φόρεμα του Οίκου μόδας, σχεδιασμένο από την Maria Grazia Chiuri για την συλλογή Cruise 2022.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma (@emmaraducanu)

Σε συνέντευξή της στη βρετανική Vogue, η 18χρονη καλλονή είχε δείξει τον ενθουσιασμό της για την εμπειρία του “κόκκινου χαλιού” και κυρίως την αίσθηση του φορέματος Dior πάνω της.

“Το να έχει κανείς τη δυνατότητα να φορέσει ένα τέτοιο φόρεμα φτιαγμένο με όλη τη μαγεία που κατακλύζει τα ατελιέ της Dior, ήταν μια μοναδική εμπειρία. Το κέντημα ήταν εξαιρετικό και ήταν τιμή για μένα να βρεθώ στην πρώτη μου πρεμιέρα φορώντας το”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma (@emmaraducanu)

Η δημοτικότητα της Έμα Ραντουκάνου

O ψηφιακός σύμβουλος Charlie Beall, μιλώντας για την δημοτικότητα στο νεανικό κοινό της 18χρονης καλλονής, ανέφερε πως δεν οφείλεται μόνο στην επιτυχία της στα γήπεδα αλλά και στο γεγονός πως πρόκειται για μια 18χρονη. “Είναι ένα νεαρό κορίτσι, με το οποίο πολλοί ταυτίζονται ή θέλουν να της μοιάσουν”, ανέφερε ο ίδιος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma (@emmaraducanu)

Τα ποσοστά αλληλεπίδρασης στο Instagram της έχουν αυξηθεί κατά 38%, και είναι αδιαμφισβήτητα χρυσό πρότυπο για πιθανούς χορηγούς, σύμφωνα με τον ίδιο. “Για να το θέσουμε πιο απλά, οι περισσότερες εμπορικές εταιρείες είναι ευχαριστημένες με 1%”, είπε χαρακτηριστικά ο Charlie Beall.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Mark Borkowski -ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Michael Jackson, Joan Rivers, Led Zeppelin και άλλους, η νεαρή νικήτρια του ‘US Open’ θα μπορούσε να γίνει αθλήτρια δισεκατομμυρίων.