Η Schwarzkopf Professional έχει ανανεώσει το κορυφαίο brand χρώματος της, την IGORA ROYAL.

Το 1960, η Schwarzkopf Professional παρουσίασε για πρώτη φορά το κορυφαίο brand βαφής της, την IGORA ROYAL. Φέτος, μετά από 60 συναπτά έτη κορυφαίας καινοτομίας, IGORA ROYAL εξακολουθεί να θεωρείται συνώνυμο του χρώματος.

Πρόκειται για ένα δοκιμασμένο brand που εμπιστεύονται εκατομμύρια colourists σε όλον τον κόσμο. Βασισμένη σε αξιόπιστα προϊόντα υψηλής απόδοσης που υποστηρίζονται από σχετικές υπηρεσίες εκπαίδευσης και υπηρεσίες κομμωτηρίου, η νέα ανανεωμένη σειρά της IGORA ROYAL ετοιμάζεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή της στις αγορές τον Μάρτιο του 2021.

Με αυτόν τον τρόπο, το δημοφιλές brand εισέρχεται σε μια νέα δεκαετία με εκσυγχρονισμένες, βιώσιμες συσκευασίες και απλοποιημένη γκάμα προϊόντων. Και όλα αυτά ενώ εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την ίδια αξιόπιστη σύνθεση υψηλής απόδοσης.

IGORA ROYAL: Re-stage

Η Schwarzkopf Professional υποστηρίζει στην πράξη τους colourists. Γι’ αυτό, τα brand της, όπως η IGORA ROYAL, δημιουργούν έναν κύκλο ενδυνάμωσης, αμοιβαίας εμπιστοσύνης, εντός του οποίου οι επαγγελματίες συνεργάτες μπορούν να μάθουν και να εξελιχθούν. Η ανανεωμένη σειρά της IGORA ROYAL εξακολουθεί να τροφοδοτεί τη δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθηση, μέσα από μια καμπάνια που επικεντρώνεται στους colourists:

 • Be Curious. Be Mellow.
 • Be Bold. Be Safe. Be Neat.
 • Be Blue. Be Pink. Be Punk.
 • Be Old. Be Young. Be You.
 • Be the best you can be.
 • Be the Colourist you want to be.
 • Because everything you need is already inside.

IGORA ROYAL

Αυτή η ιδέα λειτουργεί ως μια ενθαρρυντική υπενθύμιση ότι τα συστατικά της επιτυχίας υπάρχουν ήδη σε κάθε ειδικό χρώματος και στην IGORA ROYAL ως αξιόπιστο συνεργάτη χρώματος.

Η ανανεωμένη έκδοση της IGORA ROYAL αναβαθμίζει τη χρωματική έμπνευση, τη συμβουλευτική και την εκπαίδευση και καθιερώνει ένα νέο πρότυπο στον τομέα του χρώματος, υποστηρίζοντας κάθε ειδικό βαφής στην προσπάθειά του να πετύχει το επιθυμητό επίπεδο γνώσης μέσα από:
Υπερσύγχρονη απόδοση

 • Εύκολες, ξεκάθαρες και αξιόπιστες λύσεις για όλες τις χρωματικές προκλήσεις, από κλασικές μέχρι τις τελευταίες τάσεις της μόδας.
 • Εξειδικευμένη γνώση και έμπνευση των τάσεων
 • Τεχνική αρτιότητα και ασύγκριτες δυνατότητες εκπαίδευσης
 • Μεγιστοποίηση του δυναμικού υπηρεσιών χρώματος

Η Schwarzkopf Professional κατανοεί ότι το χρώμα είναι η ραχοκοκαλιά της επιχείρησης κάθε κομμωτή και κομμωτηρίου σε όλον τον κόσμο. Παράλληλα, είναι η πιο απαιτητική προσφορά υπηρεσιών, και απαιτεί πολύτιμο χρόνο και μια σειρά δεξιοτήτων. Η νέα βελτιωμένη γκάμα προϊόντων της IGORA ROYAL έχει σχεδιαστεί για να απλοποιεί και να βελτιώνει αυτές τις προκλήσεις με έναν εντελώς νέο κόσμο αξιόπιστης δημιουργικότητας χρωμάτων και την ίδια αξιόπιστη σύνθεση υψηλής απόδοσης.

 • Πιστότητα αποτελεσμάτων
 • Αξιόπιστα, ομοιόμορφα και φωτεινά χρωματικά αποτελέσματα
 • Καινοτόμες μοντέρνες αποχρώσεις που προσφέρουν κάλυψη σε ποσοστό έως και 70%
  Φυσικές αποχρώσεις με 100% κάλυψη
 • Απόλυτη αξιοπιστία χρωματικής απόδοσης
 • Άριστη διατήρηση χρώματος
 • Διευρυμένη συλλογή αποχρώσεων, κατάλληλη για όλες τις υπηρεσίες χρώματος

IGORA ROYAL: Γκάμα προϊόντων

Η εκτεταμένη γκάμα προϊόντων της IGORA ROYAL έχει συμπυκνωθεί από 13 σειρές σε πέντε. Έτσι, δημιουργούνται υποκατηγορίες με ένα σύνολο 143 διαφορετικών αποχρώσεων που διαθέτουν ένα ολοκαίνουριο λογότυπο και όψη ανά υποσειρά:

IGORA ROYAL Βασική σειρά

Η εμβληματική κόκκινη συσκευασία διατηρείται στη βασική σειρά, με μια βελτιωμένη ποικιλία αποχρώσεων στις μοντέρνες αποχρώσεις της IGORA ROYAL οι οποίες απορροφήθηκαν στη συλλογή της βασικής σειράς (IGORA #RoyalTakeOver Dusted Rouge, Dishevelled Nudes, Lucid Nocturnes· IGORA ROYAL Opulescence· IGORA ROYAL Pearlescence· IGORA ROYAL Nude Tones· IGORA ROYAL Earthy Clay & Ashy Cedar, IGORA ROYAL Muted Desert).

Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργείται ένα πιο εναρμονισμένο και απίστευτα εύχρηστο προϊόν που καλύπτει τις φιλόδοξες αλλά και εμπορικές τάσεις .

Τεχνικές Σειρές IGORA ROYAL

Οι αποκλειστικές τεχνικές σειρές θα παραμείνουν σε αυτόνομη συσκευασία, προκειμένου να επισημαίνεται σαφώς η διαφορετική τεχνική χρήση τους,αλλά με ενημερωμένα και εκσυγχρονισμένα χρώματα στο κουτί που διατηρούν τα γνωστά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τις σειράς για εύκολη επιλογή των προϊόντων:

 • IGORA ROYAL FASHION LIGHTS
 • IGORA ROYAL HIGHLIFTS
 • IGORA ROYAL ABSOLUTES
 • IGORA ROYAL SILVER WHITES

Με τον καιρό, ο νέος σχεδιασμός θα κυκλοφορήσει και για άλλα προϊόντα της οικογένειας IGORA, όπως τα εξής: IGORA COLOR10, IGORA VARIO BLOND και IGORA ROYAL Developers. IGORA ROYAL: Βιωσιμότητα

Παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της στη βιωσιμότητα, η Schwarzkopf Professional δεν έχει κάνει συμβιβασμούς στον επανασχεδιασμό των σειρών της IGORA ROYAL, προσπαθώντας να «επιτύχει περισσότερα με λιγότερα» ως προς το παγκόσμιο αποτύπωμά τους. Καθεμία από τις νέες σειρές χρωμάτων χρησιμοποιεί τα εξής υλικά:

Σωληνάριο – 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο.

Αυτό ισοδυναμεί με εξοικονόμηση 350 τόνων νέου παρθένου αλουμινίου ετησίως**

Καπάκι – 100% ανακυκλωμένο πλαστικό Ισοδυναμεί με εξοικονόμηση 80 τόνων παρθένου πλαστικού ανά έτος**

Κουτί Συσκευασίας – τουλάχιστον 92% ανακυκλωμένο χαρτόνι

Αυτό ισοδυναμεί με εξοικονόμηση 340 τόνων νέου παρθένου χαρτιού ετησίως**

IGORA ROYAL: Look και Εκπαίδευση

Μαζί με τα Essential Looks, η φετινή έκδοση 1:2021 (The Royal Glory Collection) συμβολίζει, μαζί με την, IGORA ROYAL, έναν ύμνο στην κληρονομιά και τη δημιουργικότητα, παρουσιάζοντας τους διαφορετικούς χρωματικούς κόσμους της IGORA ROYAL, και εμπνέοντας περαιτέρω τους ειδικούς χρώματος να γίνουν αυτό που θέλουν να είναι.

Πρόκειται για μια συναρπαστική συνεργασία που αντιπροσωπεύει τους έξι χρωματικούς κόσμους της IGORA ROYAL (Ξανθά, Ψυχρά και Φυμέ, Σοκολατί, Μπεζ και Χρυσά, Φυσικά και Κόκκινα), και επιδεικνύει πραγματική ευελιξία μέσα από αποκλειστικές παραλλαγές look πασαρέλας και κομμωτηρίου, καθώς και βασικές τεχνικές των φημισμένων πρεσβευτών και καλλιτεχνών της Schwarzkopf Professional.

Για την υποστήριξη των κομμωτών της Schwarzkopf Professional, διατίθεται μια σειρά πιο καινοτόμων υλικών τεχνικής υποστήριξης, συμπεριλαμβανομένων νέων εργαλείων κομμωτηρίων, τεχνικών υλικών και υλικών έμπνευσης, εκσυγχρονισμένων διαγραμμάτων χρώματος, καθώς και μιας ενημερωμένης εφαρμογής House of Color App, μέσω των οποίων τα κομμωτήρια μπορούν να συνομιλούν με τον εκπρόσωπο της Schwarzkopf Professional για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ανακαλύψτε όλες τις λεπτομέρειες για την επανακυκλοφορία, τις πληροφορίες των προϊόντων, τα look και πολλά περισσότερα στον ιστότοπο της Schwarzkopf Professional: www.schwarzkopf-professional.gr – μην ξεχνάτε να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα, μέσω του λογαριασμού @schwarzkopfpro.greece στο Instagram και τα hashtag #BeIGORA / #IGORAROYAL.