Νέα, ανανεωμένη συσκευασία για το γάλα με κακάο ΔΩΔΩΝΗ!

Με νέα εμφάνιση και με την ίδια απαράμιλλη γεύση που ξετρελαίνει μικρά και μεγάλα παιδιά, είναι ήδη διαθέσιμο στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ το αγαπημένο γάλα ΔΩΔΩΝΗ με κακάο, στην πρακτική συσκευασία του 0,5 λίτρου!

Διατηρώντας το χαρακτηριστικό σοκολατί χρώμα, η νέα ελκυστική εμφάνιση του γάλα ΔΩΔΩΝΗ με κακάο έρχεται να αναδείξει τη μοναδικότητα του, συνδυάζοντας ένα μοντέρνο και λαχταριστό εικαστικό, το οποίο κυριαρχεί στη συσκευασία του, συνθέτοντας παράλληλα με έναν πολύ δημιουργικό τρόπο, το διαχρονικό λογότυπο και χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα της εταιρείας.

Το γάλα ΔΩΔΩΝΗ με κακάο, παράγεται από αποβουτυρωμένο, 100% φρέσκο ελληνικό γάλα, το οποίο συλλέγεται καθημερινά από 5.500 Έλληνες παραγωγούς σε 514 χωριά της χώρας, προσφέροντας κορυφαία εμπειρία γεύσης, ενώ διατηρεί όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά του.

Ανακαλύψτε τώρα και εσείς την νέα ανανεωμένη συσκευασία του γάλα ΔΩΔΩΝΗ με κακάο και απολαύστε το αγαπημένο σας γάλα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όπου και εάν βρίσκεστε!

Με σημείο εκκίνησης την Ήπειρο, η ΔΩΔΩΝΗ εδώ και 58 χρόνια μεταφέρει καθημερινά τη Γεύση του Καλού, σε χιλιάδες καταναλωτές, που την επιλέγουν για την αυθεντικότητα και την υψηλή ποιότητά της, παράγοντας 100 διαφορετικά είδη. Παράλληλα, η εταιρεία επενδύει σταθερά στην ενίσχυση της γκάμας των προϊόντων της, ανταποκρινομένη πλήρως στις σύγχρονες τάσεις και διατροφικές απαιτήσεις.

Λίγα λόγια για τη ΔΩΔΩΝΗ

Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε ιδρύθηκε το 1963. Μετρώντας 58 χρόνια αυθεντικής παράδοσης και ιστορίας, η εταιρεία με έδρα τα Ιωάννινα, παράγει αυθεντικά, αμιγώς ελληνικά γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας 100% ελληνικό αγελαδινό, κατσικίσιο και πρόβειο γάλα που συλλέγεται καθημερινά από ένα διευρυμένο δίκτυο 5.500 Ελλήνων παραγωγών που δραστηριοποιούνται κυρίως στην περιοχή της Ηπείρου. Με περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά και εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 50 χώρες του κόσμου, η ΔΩΔΩΝΗ διαθέτει 9 κατηγορίες γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων και παράγει 100 ξεχωριστά προϊόντα, που ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και την 100% ελληνική τους ταυτότητα.